Nieuw knie voor Patch

Nieuw knie voor Patch | Geld inzamelen
 
 
Patch verdient een langer leven

Hallo allemaal we zijn deze actie gestart omdat ons ter oren is gekomen dat een hondje uit de Bennebroek dringend een operatie nodig heeft aan zijn knie.

Patch Adams van amper 5 jaar oud zoals het hondje heet loopt al bijna 2 jaar met dit probleem rond en de eigenaresse kan het zich niet veroorloven om Patch te laten helpen aangezien ze financiel niet daartoe in staat is en heeft daarom met pijn in haar hart besloten dat als ze geen andere mogelijkheid heeft dat ze dan Patch maar in moet laten slapen omdat ze hem niet langer wil laten lijden.

Het is nu inderdaad zo erg geworden dat de dierenarts heeft gezegt dat ze inderdaad voor een keuze staat en nu kwam dit verhaal ter oren en dachten wij dat met alle narigheid wat er vandaag de dag allemaal gaande is om eens even te kijken hoeveel mensen er nog zijn die een paar euro belangenloos kunnen missen.

Ik hoop van harte dat er genoeg geld word opgehaald en mocht er zelfs meer worden opgehaald of worden toegezegt dan doneren we dat aan de dierenambulanceEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 510,00
Doel: € 600,00
85%

Deze actie is gesloten.