Nieuw dak voor school in Gambia

Nieuw dak voor school in Gambia | Geld inzamelen
 
 
Steun een nieuw dak, steun een betere leeromgeving voor kinderen in Tanjeh.

5 februari 2018

GOED NIEUWS!

Sinds vorige week is bekend dat Wilde Ganzen een samenwerkingsovereenkomst met ons project is aangegaan. Fantastisch!

 

15 december 2017

Half februari vertrekken wij met een groep van 18 leerlingenen 3 leerkrachten van Wolfert Tweetalig  naar Gambia voor onze maatschappelijke stage. In het vissersdorpje Tanjeh gaan wij ons steentje bijdragen aan de renovatie van een basisschool. Met vakmensen én de leerlingen van deze school willen wij aan de slag voor een nieuw dak. Samen timmeren, bouwen, verven, noem maar op. Maar ook samen praten, eten, kennis delen, begrip krijgen voor elkaars (culturele) achtergrond... elkaars leven verrijken.

We houden verschillende acties om geld in te zamelen, een flink deel is al binnen. Alle hulp is welkom om zeker op beide gebouwen het dak te kunnen realiseren... liefst met een solar-installatie erop. Hoe meer we ophalen, hoe meer we kunnen doen. Wie weet lukt het zelfs om meubilair aan te schaffen!

Elke donatie is welkom.

Alvast bedankt namens ons allemaal!

 

PS: Nieuwsgierig om meer te lezen over deze school en het begin van het renovatieproject? Een groep vriendinnen uit Rotterdam is ons voorgegaan en heeft ook een mooi bedrag via deze site opgehaald: https://www.doneeractie.nl/handen-uit-de-mouwen-voor-school-in-gambia/-167Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 1.925,00
Doel: € 4.500,00
42%

Deze actie is gesloten.