nieuw dak !! voor de diertjes

nieuw dak !! voor de diertjes | Geld inzamelen
 
 
het dierenopvangcentrum Folyfoot vzw heeft dringend een nieuw dak nodig,

Beste dierenvrienden,

 

Zoals jullie weten zijn we het asiel in een nieuw jasje aan het steken en dat al 2jaar op het gemak, nu zijn we toe aan het grote werk en zullen we een nieuw dak willen plaatsen op ons dierenopvangcentrum, zoals je weet zal dat een aardige cent kosten en dat kan de vzw niet alleen betalen, we hebben de hulp van jullie en bedrijven nodig voor dit te kunnen doen,

We hebben een firma gevonden die dit wil doen en de werken zelf moeten we niet betalen, enkel het materiaal 😊 en daar zijn we ontzettend blij mee !! want zo gaat de kostprijs heel veel naar beneden maar toch hebben we nog een bedrag van 9000euro nodig,

Ons doel is voor tegen de winter van 2019-2020 een nieuw dak te kunnen voorzien op het opvangcentrum, door deze werken zullen we ook minder geld moeten spenderen aan de verwarming enz.

Terwijl we bezig zijn aan het dak zal er ook nieuwe verlichting komen in het asiel en dat met ledverlichting zodat we daar ook de kosten kunnen drukken.

Wie wil ons helpen? De dieren zullen U eeuwig dankbaar zijn,

 

We gaan ook rondgaan naar bedrijven enz. voor het geld te kunnen sparen, iedereen die een bijdrage levert zal op de muur komen te staan met zijn naam of bedrijf, zodat iedereen kan zien wie ons gesteund heeft.

We zijn een sterk team en zijn heel de tijd bezig met het asiel te vernieuwen en dat samen met jullie !! we hebben al nieuwe kennels, computersysteem, nieuwe chiplezers, enz. kunnen bereiken met jullie steun,

Het is nu twee jaar geleden dat we de nieuwe kennels gedaan hebben en hebben dan ook het bedrag samen gekregen, dus hopen we stiekem voor dit ook te kunnen doen, indien het niet lukt voor de komende winter zullen we doorgaan tot we al het geld hebben !!

maar deel gerust dit bericht en steun aub ons en dat voor het welzijn van de dieren nog te verbeteren!!!!

 

ik dank jullie in de naam van alle dieren en het ganse Folyfoot team !!!

 

Ik dank jullie in de naam van alle dieren die nog de hulp zullen kunnen gebruiken in de toekomst!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 606,00
Doel: € 9.000,00
6%

Deze actie is gesloten.