Nederlandstalig gospel pop debuut album!

Nederlandstalig gospel pop debuut album! | Geld inzamelen
 
 
Doneer nu! 50 gaat naar de 'Duinkerke' missie!

In aanloop naar zijn debuut album, gaat Berjan in Juli 2019 naar Duinkerke. Daar zal hij in het vluchtelingenkamp, ook wel 'de Jungle van Duinkerke' genoemd, zijn videoclip opnemen. Op deze manier wil hij zijn muziek nog meer inhoud geven door aandacht te vragen voor de situatie van deze mensen! Wij doen dit iin samenwerking met Stichting Stand By You Foundation!

Met thema's als geloof hoop en liefde, maar ook verdriet en vluchtelingen beloofd dit een album met inhoud te worden! De warme stem van Berjan en de inzet van de hele band verdient het om met heel Nederland gedeeld te worden! 

Luister maar eens naar zijn single 'Onderweg'. Te horen op alle reguliere online diensten. Dit lied staat ook genoteerd in de top 1008 van GrootNieuwsRadio. Deze plaat zal synoniem staan voor wat je kan verwachten.

We werken samen met de TCC studios te Veenendaal en de beste songwriters die we ons kunnen bedenken! Zo zal Bram Rebergen ook meeschrijven! 

We houden je op de hoogte via de facebook pagina van Berjan, welke ook goed te vinden via zijn website www.berjanwelink.nl Daar houden we ook het totaal aan binnegekomen gelden bij!

Steun ons! Ieder bedrag is welkom, maar:

vanaf €25,- krijg je een gesigneerde cd, en

vanaf €250,- komen we in overleg een klein/intiem optreden verzorgen.

Stort je €500- of meer? Dan komen we met de hele band optreden!

Vergeet niet je emailadres achter te laten! Dit kan rechtstreeks op info@ip-records.nl.

Deze actie is onderdeel van een grotere inzet om het beoogde doel van €25.000,- binnen te halen. De totaalstand is te vinden op www.berjanwelink.nl Deze wordt wekelijks geupdate. 

Gert Vinke
23-04-2019

Doneer je voor 21 Juli? Dan komt 50% ten goede van de missie naar Duinkerke!

Hiervoor kunnen we de videoclip maken en zo aandacht vragen voor de situatie van de vluchtelingen. Maar we kunnen daarnaast ook de vluchtelingen voorzien van basishulp!  


12 donaties
€ 370,00
Doel: € 21.325,00
1%

Deze actie is gesloten.