Nederlandse Kampioenschappen schoolbasketbal

Nederlandse Kampioenschappen schoolbasketbal | Geld inzamelen
 
 
Help mee met de organisatie van de NK's schoolbasketbal in april 2018!

Basketbalvereniging ST4R neem het initiatief om in 2018 voor zowel het primair onderwijs als voortgezet onderwijs een Nederlands Kampioenschap schoolbasketbal te organiseren. Om dit voor elkaar te krijgen hulp meer dan welkom. Uiteraard kan elk bedrag worden gedoneerd, hoe klein ook.

Bij de NK's schoolbasketbal nemen scholen die een lokaal toernooi hebben gewonnen het tegen elkaar op om Nederlands Kampioen schoolbasketbal te worden. We willen door deze NK's te organiseren zoveel mogelijk kinderen in Nederland bereiken en inspireren om te gaan basketballen.

Zie onderstaande video voor een sfeerbeeld van de eerste editie van het NK Schoolbasketbal voor het primair onderwijs van vorig jaar.

Basketbal is een spectaculaire sport die erg populair is bij een brede doelgroep. Leuk om te zien en om te spelen, maar vooral een middel om kinderen en jongeren te helpen ontwikkelen tot waardevolle rolmodellen in de samenleving. We ontwikkelen de basketbal sport in Nederland en daarnaast ontwikkelen we ook de maatschappelijke impact van deze sport. ST4R Basketbal is in Den Haag al sinds 2003 bezig met het groter maken van basketbal in Den Haag en op lange termijn in heel Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

13 donaties
€ 198,00
Doel: € 750,00
26%

Deze actie is gesloten.