Nederlandse Cultuur App is de oplossing!

Nederlandse Cultuur App is de oplossing! | Geld inzamelen
 
 
Inburgeren doe je door de waarden en normen van het land te h erkennen!

HELP ONS DE 'THUIS IN NEDERLAND APP' TE MAKEN!

Klik hier voor de promofilm!

Wie zijn wij?

TransforCipatie is het bedrijf dat  het project 'TIN APP' ontwikkelt in opdracht van NQNF Development & Consultancy. De oprichter van dit bedrijf is Ida Rinsampessy, een Moluks Nederlandse telg van een KNIL militair en een Molukse moeder. Als geen ander weet ze hoe het is om een nieuw leven te moeten opbouwen dan in het land van herkomst. Haar ouders zijn immers in 1951 zo door Nederland hier heen gebracht. 

De TIN App is dus als het ware een project van een ervaringsdeskundige. 

Transforcipatie is natuurlijk niet de enige die zich inzet om de app te realiseren. Zo zijn er diverse partijen die zich hier hard voor maken. Zoals 2MakeItHappen uit Haarlem, een fondsenwerver, maar ook een marketingexpert. Ook heeft de ANWB het project genomineerd voor de beste Maatschappelijk verbindend project 2018. We hopen natuurlijk te winnen. Maar de winst (10K) is helaas niet genoeg om de app te kunnen maken. Geen een UX designer/app developer doet daarvoor zijn computer open :-( Sterker nog, het is een serieus groot bedrag om het te kunnen laten maken, maar het is ook een serieuze oplossing voor een serieus probleem! 

De TIN App (Thuis In Nederland App)

Wat zijn de Nederlandse waarden en normen, wat houdt de Nederlandse cultuur in? Dat zijn vragen die heel veel nieuwkomers die in Nederland zich komen vestigen zich afvragen. De Overheid wil dat iedereen goed Nederlands leert spreken om zo goed te kunnen participeren in de maatschappij. Dat onderstrepen wij! Maar het is NIET GENOEG! Want wat heb je aan de taal als je de cultuur, waarden en normen niet begrijpt?


Om dit op te lossen hebben wij een waarden en normen App ontwikkelt. De app is een reis door Nederland, waarbij de speler niet alleen topografisch leert hoe Nederland in elkaar zit, maar krijgt men allerlei basale levensverrichtingen, en waarden en normen te zien. Om de app te kunnen laten maken hebben we geld nodig. Want helaas, we hebben geen UX designer, app developer kunnen vinden die het voor een appel en een ei voor ons wil/kan maken. Zie jij de noodzaak in van deze app en wil je ons helpen? 


Als u ons helpt om de TIN App te laten maken, dan ontvangt u natuurlijk een regelmatige update en doneert u meer dan:


> 250 euro eervolle vermelding op de website
> 1250 euro uitnodiging van het event waarbij wij de app lanceren
> 20.000 euro vermelding bij de aftiteling in de app
> 40.000 euro je profiel kan worden gebruikt als avatar!


Natuurlijk moet u dan wel even uw gegevens aan ons doorgeven!


Meer informatie vind je op www.transforcipatie.com

Ida Rinsampessy
02-08-2018

2 augustus 2018 - we zijn begonnen met een doneeractie! Help ons Helpen!1 donatie
€ 25,00
Doel: € 150.000,00
0%

Deze actie is gesloten.