Nederlands stel ontsnapt aan vuurzee ravage groot

Nederlands stel ontsnapt aan vuurzee ravage groot | Geld inzamelen
 
 
Het levenswerk van mijn zusje Jolein en partner Liedewij verwoest. Alle hulp is welkom.

Zoals iedereen wellicht in het nieuws heeft meegekregen, heeft er een enorme bosbrand in Portugal plaatsgevonden. Mijn zusje Jolein Aten en haar partner Liedewij Schieving hebben een camping in het getroffen gebied. (www.quintadafonte.nl)

Het levenswerk van Jolein en Liedewij is grotendeels in vlammen op gegaan, gelukkig zijn de meiden en hun dieren ongedeerd. De camping is een ravage het gaat een enorme klus worden om dit weer op orde te krijgen.

Het vakantieseizoen is verloren, verdrietig is te melden dat de meiden hun 10 jarig bestaan zouden vieren dit seizoen. De aankomende periode zal in het teken staan van het verwerken van deze enorme traumatische gebeurtenis.

Maar de meiden geven aan er alles aan te willen gaan doen om  “Quinta da Fonte” weer tot een paradijs te maken, zij kunnen dan ook alle hulp gebruiken.

Ik zou het enorm waarderen als jullie iets zouden willen doneren. Groot, klein, weinig of veel maakt allemaal niet uit, alles is welkom. Ik weet zeker dat de meiden het dan weer tot een paradijs gaan maken, zoals het voor de verwoesting was. 

Ik wil iedereen alvast enorm bedanken, laten we ze steunen en verrassen met elkaar!

Heel graag zo veel mogelijk delen 

Liefs Judith

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

105 donaties
€ 4.802,00
Doel: € 5.000,00
96%

Deze actie is gesloten.