Nederlands en Wereldkampioenschappen BMX

Nederlands en Wereldkampioenschappen BMX | Geld inzamelen
 
 
Nederlands en Wereldkampioenschappen BMX

Komend seizoen zullen de Nederlandskampioenschappen plaats vinden in Assen, Nederland. Dit is voor ons niet naast de deur dus hoop ik op een kleine bijdrage voor de hotelovernachting. Helaas heb ik moeten besluiten om het Europeeskampioenschap in Bordeaux, Frankrijk over te slaan. De reis ernaar toe en het verblijf daar is helaas niet gratis en het lijkt op dit moment ook niet te realiseren. Als aller laatste is dan nog het wereldkampioenschap in Rock Hill, Amerika. Met dank aan een sponsor heb ik mijn ticket vergoed kunnen krijgen. Helaas heb ik nog iets nodig voor het verblijf daar. 

Afgelopen Wereldkampioenschappen heb ik moeten overslaan omdat deze in Colombia werd gehouden. Het jaar ervoor eindigde ik bij de laatste 20 tijdens het WK in Zolder, België. Ik reed hier mee als jongste rijder van mijn klasse (men 25-29). Het jaar ervoor was het WK in Rotterdam, Ahoy! Daar strande ik bij de laatste 30 in de klasse (men 17-24). Niets is mooier dan in het hart van de BMX, Amerika, de goede resultaten te kunnen voortzetten! 

Ik hoop op jullie steun!

Mocht je iets terug willen voor je steun, bijvoorbeeld een clinic? Stuur mij een bericht: bram.ruarus@gmail.com! 

Ook is shirt sponsoring nog mogelijk!
€ 250,- > Shirt Sponsoring Nationale shirt (Zwarte FOX Shirt, alle wedstrijden excl. EK/ WK) 
€ 400,- > Shirt Sponsoring Internationle shirt (Oranje Shirt, mee naar o.a. Bordeaux en Rock Hill)

Indien dit gewenst is kan er ook contact worden opgenomen om dit te regelen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 15 mei 2017, i.v.m. het bestellen van de shirtsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 750,00
2%

Deze actie is gesloten.