Nederland4Nederland

Nederland4Nederland | Geld inzamelen
 
 
Ons doel is dat een ieder gelijk is met dezelfde mogelijkheden heeft in het leven

Nederland4Nederland is een stichting welke als doel heeft dat een ieder gelijk is met dezelfde mogelijkheden heeft in het leven

Belangrijk doel met onze stichting is mensen nieuwe vooruitzichten geven in het leven en vooral de kinderen onbezorgd kind laten zijn.

Hoe wij dit doen?
Nederland4Nederland is geen financiële instelling, wij verlenen dan ook geen leningen/kredieten maar bieden praktische ondersteuning door middel van het leggen van de juiste contacten welke passend zijn bij de gevraagde situatie.

Daarnaast is het ons streven om leuke activiteiten te ontwikkelen voor jong en oud om men even alle zorgen te laten vergeten om op die manier weer met een frisse blik voorwaarts te gaan.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen!
Niet alleen ons netwerk om de juiste contacten te kunnen leggen is niet alleen belangrijk maar ook zeker uw financiële ondersteuning. Het werk wat wij doen is zeer dankbaar maar helaas gaat voor niets enkel de zon op, wanneer u ons ondersteunt helpt u niet alleen ons maar kunnen wij doorgaan met onze werkzaamheden en laat u met uw steun ons nog veel meer Nederlanders helpen om het juiste pad weer te vinden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00

Deze actie is gesloten.