Nederland voor Australië

Nederland voor Australië | Geld inzamelen
 
 
Een bijdrage groot of klein zal voor het getroffen Australië van onschatbare waarde zijn.

Een uniek stuk continent met prachtig natuurschoon, ongerept en zo puur staat in brand. Een vuurzee, ongecontroleerd verspreid over Australië verwoest alles om zich heen. Complete boerderijen, dorpen liggen in as, ook mens en dier is hard getroffen en vele overleefden de ramp niet.
Australië kampt nu met 1 van de heftigste bosbranden in de afgelopen 100 jaar.

Kleine organisaties, voornamelijk wildlife sanctuaries, worden overspoeld met native wildlife zoals kangoeroes, wallibies, vogels, wombats en koalas die de nodige verzorging nodig hebben met verwondingen en brandwonden.

Tijdens deze vuurzee die al maanden Australië in zijn grip houdt zijn meer dan 500 miljoen dieren omgekomen in de bosbranden.

UPDATE | In totaal is er nu 8.4m hectare grond verbrand en in as gelegt door de bosbranden in de staten NSW, Victoria, Queensland, South Australia, Western Australia and Kangaroo Island. 

Kangaroo Island heeft de helft van zijn koala populatie verloren door deze vlammenzee NSW 80% van de koala populatie in de natuurparken die getroffen zijn.

 

70 meter hoge vlammen hebben dorpen helemaal in as gelegt. Het einde is nog lang niet in zicht met de heetste maand van het jaar Februari wachtend om de hoek.. dit is echt een noodkreet om hulp, soms is de goede weg niet de makkelijkste, maar grote veranderingen beginnen klein en een klein begin, groeit groot.

De donaties zullen financiele ondersteuning bieden aan wildlife sanctuaries voor medicatie, verzorging, en alle andere benodigdheden die komen kijken voor een spoedig herstel voor deze dieren, voor de wederopbouw van getroffen dorpen, brandweer vrijwilligers en voor alle slachtoffers van de bosbranden.

Alle kleine beetjes maken het verschil.. help geef wat je kan. Samen staan we sterk, en kunnen wij verschil maken waar nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 170,00
Doel: € 5.000,00
3%