Natuurspeeltuin Tuil

Natuurspeeltuin Tuil | Geld inzamelen
 
 
Help Tuil en omgeving aan een Natuurspeeltuin!

Het mooie dorp Tuil is gelegen in gemeente West Betuwe. In de grote nieuwbouwwijk is nog geen enkele speelvoorziening voor de kinderen. En nog belangrijker: er staat de komende jaren ook geen enkele speelvoorziening op de planning. Stichting Natuurspeeltuin Tuil zet zich in voor de realisatie van een prachtig plan. Het ontwerp voor de speeltuin omvat een echt kasteel! Het doel is een unieke, grote speeltuin als aanwinst voor de hele gemeente en alle omliggende dorpen. 

Na een mooi startbudget van de gemeente proberen wij met sponsors en subsidies een bedrag bij elkaar te krijgen om het gemaakte ontwerp te realiseren. Dit ontwerp bevat namelijk niet zomaar wat speeltoestellen. In samenwerking met een bureau is er een ontwerp gemaakt voor een fantastiche natuurspeeltuin. Een plek waar mensen, jong en oud, elkaar ontmoeten. Een plek waar je van alles kan ontdekken en leren. Waar je fantasie wordt geprikkeld en je spel wordt gemotiveerd.

Een natuurspeeltuin betekent niet dat er alleen maar groen is, maar ook niet dat er gewoon natuurlijke speeltoestellen staan op een grasveld. We hebben gekozen voor een mooie mix van natuurlijk landschap, een geweldig kasteel in het midden en diverse speeltoestellen. De toestellen zijn afgestemd op verschillende leeftijden. Denk aan een kleine en een grote glijbaan, een zogenaamd ‘vogelnest’ en een uitdagende klimroute. 

De grond is toegekend, het ontwerp is gemaakt, een startbedrag van de gemeente is gestort, maar... om écht een mooie en unieke speeltuin te realiseren, waar omliggende dorpen ook graag gebruik van komen maken, is er nog veel geld nodig. 

Wilt u een bedrag of dienst sponsoren?
Elke bijdrage, groot of klein, brengt de realisatie van de speeltuin weer een stapje dichterbij. Bent u in de gelegenheid om een bedrag te sponsoren? Elk bedrag is weer een stapje in de goede richting! Wilt u zakelijk sponsoren? Wij zijn bezig met een ANBI aanvraag waarmee uw gift zakelijk aftrekbaar is. Neem voor vragen hierover contact op met onze stichting via www.natuurspeeltuintuil.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 170,00