Nathans plekje

Nathans plekje | Geld inzamelen
 
 
Doneer je mee aan Nathans plekje?

Lieve allemaal,

Vandaag, 20 September 2018, zou een feestelijke dag moeten zijn, met slingers en ballonnen. Met taart, hapjes en een jarige jongen. Jullie weten allemaal dat deze dag een andere inhoud heeft dan wat zovelen onder ons hadden gehoopt. Want een jaar geleden werd Nathan geboren en 15 dagen later moesten we al afscheid van hem nemen.

Voor wie Gerlof en Annemarijn kennen willen ze heel graag juist het leven vieren, genieten van de kleine dingen en kijkend naar wat ze hebben mogen ontvangen in hun leven. Naast hun verdriet zijn ze juist ook erg dankbaar dat Nathan in hun leven mocht zijn en dat ze die 15 dagen met hem mochten doorbrengen. Er waren zoveel genietmomentjes.

Mij lijkt het bijzonder om samen met jullie een cadeau te geven aan Gerlof en Annemarijn voor Nathan om zijn geboortedag te vieren, namelijk om hem een mooi grafsteen te geven. Als we allemaal een beetje kunnen bijdragen is het bedrag zo voor elkaar helpen jullie mee?

Jullie mogen je donatie overmaken naar hun persoonlijke rekening zodat 100% gebruikt kan worden voor een grafsteen. Stuur dan een mailtje naar nathansplekje@gmail.com. U kunt ook doneren via deze pagina, dan wordt er wel 6% van uw gift gehaald.

Hartelijk bedankt namens de familie en vrienden!

Liefs, Laura de BorstEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
72 donaties
€ 960,00
Doel: € 3.500,00
27%