Nacht Bowling Marathon voor Stichting Opkikker

Nacht Bowling Marathon voor Stichting Opkikker | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan in de nacht van 23 op 24 juni een marathon bowlen voor stichting Opkikker

Tijdens de bowlingmarathon, de 1e Nacht van Lelystad, gaan 15 mixed teams van vier spelers de strijd aan om uiteindelijk eventueel de winnaar te worden. Het belangrijkste doel is om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Opkikker! Na 675 games in bijna 12 uur vrijwel non stop bowlen zal dan de winnaar bekend zijn van de 1e Nacht van Lelystad.

Via deze weg proberen wij het bedrag voor de stichting nog hoger te krijgen zodat er meer zieke kinderen een leuke dag kunnen beleven.

Wat doet Stichting Opkikker?? 

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. 

Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden.

Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin.

Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Ronald van der Sluys
27-06-2018

Wij hebben gezamelijk € 2050,- opgehaald voor dit mooie doel.

Iedereen die gedoneerd heeft heel hartelijk dank.


4 donaties
€ 90,00

Deze actie is gesloten.