Nabestaanden helpen met digitale nazorg.

Nabestaanden helpen met digitale nazorg. | Geld inzamelen
 
 
Er zijn weinig plaatsen waar mensen terecht kunnen met deze pijnlijke digitale problemen.

Geachte lezer,

Als eigenaar van dit geweldige bedrijf krijg ik bij elke client geweldige reacties omdat wij diensten bieden die mensen daadwerkelijk helpt in de uiterst moeilijke situatie.

Veel mensen maken dagelijks gebruikt van een smartphone, tablet of computer. Op deze apparatuur slaan wij veel persoonlijke items op waaronder dierbare foto's, belangrijke notities & bijvoorbeeld emails die betrekking hebben tot de hele familie.

Maar wat gebeurd er nu als: u plots komt te overlijden ? Zijn uw nabestaanden in het bezit van alle nodige wachtwoorden en pincodes? Heeft de nabestaande genoeg digitale kennis om de gegevens veilig te stellen?

Wij komen dagelijks bij mensen over de vloer tijdens een van meest emotionele tijden in hun leven, overal laten mensen apparatuur achter met belangrijke gegevens....

Het is door geavanceerde technieken mogelijk om deze wachtwoorden te verwijderen, gegevens inzichtelijk te maken en zelfs verwijderde bestanden terug te halen. Ook als de apparatuur voorzien is van wachtwoord of pincode, gewist is of zelfs bij defecten.

Jaren geleden was het alleen nodig om de post, bank en misschien de krant op te zeggen. Anno 2017 heb je als nabestaande ook te maken digitale gegevens en online diensten, social media, apps, e-mailadressen, en mobiele contracten.
Door ervaring en kennis van deze producten kunnen wij u hier mee helpen.

Waarom hebben wij u hulp nodig?
In heel Europa zijn er maar een handvol bedrijven die deze diensten aan bieden en uitvoeren naar de specifieke klant-wens.

-Onlangs spraken wij een gezin die door zelfdoding hun jongste zoon van 17 had verloren, voordat de jongen over ging tot deze onwerkelijke daad heeft hij zijn laptop en telefoon volledig gewist.
De nabestaanden wisten dat deze veel dierbare foto's, filmpjes en berichten bevatte. Na wat online speurwerk krijgen ze diverse offertes van bedrijven die deze gewiste gegevens weer konden herstellen, deze bedrijven vroegen zich gemiddeld 1200 euro voor 2 apparaten, belachelijk was mijn eerste gedachte! Wij hebben dit gezin kunnen helpen voor nog geen 1/10e van dit bedrag.
Door deze investering van het gezin hebben 4 geliefde antwoord gekregen op vele vragen waarmee ze achter bleven -


Ons doel is dat wij deze geweldige diensten - die bijna noodzakelijk zijn geworden in dit digitale tijdperk - toegankelijk te maken voor iedereen, of je nu rijk, arm, jong of oud bent. Wij hebben vele mensen ontzettend blij gemaakt met afbeeldingen, video's en digitale berichten van de persoon die voor hun speciaal was.

De reacties van onze klanten tijdens een persoonlijk consult zijn overweldigend en hebben mijn visie 360 graden laten omslaan.

Momenteel zijn wij 7 dagen per week van vroeg tot laat aan het werk om mensen te helpen. Helaas kunnen wij zonder benodigd budget nog niet iedereen bereiken. Onze winstmarge is niet groot genoeg om doeltreffende reclame campagnes op te zetten.

De donaties die wij mogen ontvangen worden voor 100% gebruikt om onze diensten toegankelijk te maken voor heel Nederland, terwijl de prijs minimaal 60% onder de gemiddelde vraagprijs blijft.

Social belang staat boven winstoogmerk.

Ik wil u graag bedanken, alleen al voor het lezen van dit verhaal.
Mocht u overgaan tot donatie zullen wij u voor het gedoneerde bedrag een tegoedbon toe zenden die onbeperkt geldig blijft. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.