Naar de narcose tandarts!

Naar de narcose tandarts! | Geld inzamelen
 
 
Parodontitis behandeling bij een tandarts onder narcose

Met mijn 21 jaar ben ik ontzettend bang voor de tandarts. Maar dan ook echt ontzettend bang.

Na heel erg lang uitstellen maar ontzettend veel pijn te hebben, heb ik toch een afspraak bij de tandarts gemaakt. Mijn tandvlees is al zo lang ik mij kan herinneren ontstoken. Dit keer was de tandarts zo bezorgd erover dat zij mij doorverwees naar een mondhygiënist. Met de angst die ik heb, was de tandarts al een hele opgave om daar te komen laat staan om naar een mondhygiënist te gaan!

Toch heb ik ook deze stap overwonnen. Bijna al mijn tanden moeten behandeld worden tegen paradontitis voordat het nog verder achteruit gaat en ze uit kunnen vallen in het ergste geval! 
Mijn eigen tandarts kan helaas mij niet helpen. Zij kunnen deze behandeling alleen uitvoeren met verdoving of zonder verdoving. Dit is voor mijn angst niet te doen. Ik ben op zoek gegaan naar alternatieve en ben uitgekomen bij een narcose tandarts. 
Een narcose tandarts is ontzettend duur vanwege de narcose maar ook de behandeling komt er nog eens bij. Helpt u mij dat mijn gebit weer gezond wordt en ik ondanks mijn angst, toch durf te gaan?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.