Muziektherapie opstarten in Hospice

Muziektherapie opstarten in Hospice | Geld inzamelen
 
 
Voor het opstarten van muziektherapie in een hospice vraag ik jouw hulp!

Mijn naam is Anne Willemstein en momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van de studie muziektherapie aan het ArtEZ conservatorium te Enschede. Voor dit laatste jaar mag ik een ambitieus, spannend maar vooral dankbaar project ondernemen, namelijk: muziektherapie opstarten in een hospice. Dit is een kans die ik met beide handen heb aangenomen en om te zorgen dat het een zo vruchtbaar mogelijk proces wordt vraag ik jouw hulp. 
Om muziektherapie te geven en mij te kunnen focussen op een blijvend product voor het hospice is namelijk geld nodig, geld om muziekinstrumenten aan te schaffen, om te zorgen voor de juiste faciliteiten en om ervoor te zorgen dat er bewegingsvrijheid is om te kijken welke opties er zijn voor iets blijvends op deze plek nadat mijn stage klaar is, en misschien wel andere hospices in de toekomst. 
Binnen de muziektherapie wil ik mij focussen op het koesteren van mooie momenten, de ontspanning en vooral een zo comfortabel mogelijk laatste fase. Voor het blijvende product wil ik kijken naar de mogelijkheden om iets te creëren waarbij iemand door middel van muziek en (eigen) stemgeluid herinnert kan blijven voor familie en naasten. 
Alle kleine beetjes helpen en ik wil je bij voorbaat danken voor je interesse en eventuele donatie! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 295,00

Deze actie is gesloten.