Muziektherapie in Nepal

Muziektherapie in Nepal | Geld inzamelen
 
 
Muziektherapie voor kinderen op speciaal onderwijs en rehabilitatie centrum in Kathmandu.

31 augustus vertrek ik naar Kathmandu in Nepal!

Ik ga hier mijn laatste stage van mijn studie, muziektherapie aan het Conservatorium in Enschede, aan de SERCschool in Kathmandu lopen. 

Dit is een school voor speciaal onderwijs en een rehabilitatie centrum voor kinderen met een fysieke en/of lichamelijk handicap. Het doel van het centrum is om kinderen elk op hun eigen onderwijsniveau te begeleiden en daarnaast hun fysieke ontwikkeling te stimuleren met een rehabilitatieprogramma.

Er is nog geen muziektherapie aanwezig en dat is ook precies wat mij daar brengt! Een hele uitdaging al zeg ik het zelf maar ook een droom die voor mij uitkomt! 
Ik wil de kinderen muziektherapie aanbieden naast de lopende therapieën zoals fysiotherapie, spraaktherapie en ook de onderwijsafdeling waar aangepaste zorg is voor de kinderen. Daarbij wil ik muziek in zetten om hun ontwikkeling te stimuleren op sociaal, cognitief en lichamelijk gebied.

Dit is voor mij een project wat ik al langere tijd uit de grond van mijn hart wil gaan uitvoeren en daarom vertrek ik eind augustus voor 5 maanden naar Nepal!

Helaas kost deze ervaring een hele hoop geld en ben ik nog student. Omdat het 'vrijwilligerswerk' is, moet ik zelf alles bekostigen en zo ook de instrumenten voor mijn therapieën. Natuurlijk ben ik het hele jaar al hard aan het sparen maar een student met een full-time studie verdient helaas niet het geld als iemand met een full-time baan!

Dat brengt mij op deze doneeractie, en vraag ik jullie hulp! Dus voel je vrij voor een donatie en alle beetjes helpen!

Voor wat hoort wat natuurlijk! Daarom ga ik een blog bijhouden met mijn ervaringen en kunnen jullie vanuit Nederland ook een beetje meegenieten van het mooie Nepal en de voortang van mijn project!

 

Namasté!
Vita

 

Blog:

https://muziektherapieinnepal.wordpress.com/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.257,00

Deze actie is gesloten.