Muziek op Lesbos

Muziek op Lesbos | Geld inzamelen
 
 
Muziekproject van Connect By Music in vluchtelingenkampen op Lesbos

In mijn zomervakantie hoop ik voor een periode van ongeveer vier weken te vertrekken naar het eiland Lesbos (Griekenland) om daar in verschillende vluchtelingenkampen vrijwilligerswerk te doen als muziekdocent.

De organisatie Connect By Music beoogt het doel om muziekles voor kinderen en jongvolwassenen in vluchtelingenkampen te faciliteren en aan te sturen, met de insteek dat muziek therapeutisch, verbindend, verbroederend en verblijdend werkt. Intussen wordt er dagelijks muziekles gegeven aan kinderen die weggevlucht zijn uit oorlogsgebieden. Veel van die kinderen zijn ouderloos en getraumatiseerd.

Het lot van deze kinderen raakt mij heel diep. Ik ben ervan overtuigd dat muziek in deze schrijnende situatie veel goeds te bieden heeft. Daarom wil ik de plaatselijke docenten graag ondersteunen door te helpen met de muzieklessen.

Connect By Music zorgt voor muzieklokalen, instrumenten en andere benodigdheden. Ik zorg voor mijn vliegticket en eigen kosten. Daarnaast is het mijn streven om €800,- op te halen als steun voor Connect By Music: hier kunnen dan instrumenten en andere materialen van gekocht worden. Helpt u mee door een donatie te doen? Geweldig!

Over Judith: Judith van Houte studeert Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast het maken van muziek en geven van muziekles is ze actief bij projecten voor vluchtelingen in Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 820,00
Doel: € 800,00
102%

Deze actie is gesloten.