Museum en Bibliotheek op gebied van mediumschap

Museum en Bibliotheek op gebied van mediumschap | Geld inzamelen
 
 
Help de Stichting Spiritualisme en Mediumschap dit te realiseren!

De Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland is op 16 oktober 2017 opgericht. Deze wens ontstond doordat Het Centrum voor Mediumschap en Healing de wens had een bibliotheek en museum te realiseren. Sinds 2009 is het Centrum actief in het aanbieden van een internationaal programma op gebied van mediumschap. Sinds 2019 is het Mediumschap een vast onderdeel geworden van het programma van de Phoenix Fellowship op gebied van persoonlijke ontwikkeling, healing en mediumschap waarbij mensen van over de hele wereld speciaal voor dit mediumschapsprogramma komen De Phoenix Fellowship (onderdeel van Centrum voor Mediumschap en Healing) is sinds 2019 gehuisvest op een bijzondere locatie, landgoed Ehzerwold.

Vanuit de Stichting is een werkgroep opgericht die bezig is met oprichten van een museum en bibliotheek op het gebied van Mediumschap en Spiritualisme. We richten ons zowel national als internationaal op het Mediumschap en Spiritualisme, waarbij de bedoeling is dat er belangrijke historie bewaard blijft en voor publiek toegankelijk.

Voor informatie over deze prachtige plek en over het Mediumschap zelf kunt u een kijkje nemen op de website: www.fsmh.nl (Dit is de engelse afkorting voor Foundation for Spiritualism and Mediumship Holland.

Er is een bijzondere en unieke collectie die wij graag in ons toekomstig museum tentoon willen stellen. Daar hebben wij financiële middelen voor nodig, zodat het museum niet alleen een plek wordt om een kijkje te nemen in de geschiedenis van het Mediumschap, maar ook een plek waar men kan samenkomen in een fijne en spirituele ambiance.

Help ons het eerste museum en bibliotheek op gebied van Mediumschap en

Spiritualisme in Nederland op te zetten en uw donatie is nodig!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 1.078,00
Doel: € 20.000,00
5%

Deze actie is gesloten.