Mr Bavaria vs The Rabbit

Mr Bavaria vs The Rabbit | Geld inzamelen
 
 

Mr Bavaria stapt eind Maart 2024;

3 x 1 minuut in de ring met The Rabbit; Robbie Hageman.

Robbie Hageman

Geboren op 30 mei 1991 in Nuenen. Gestudeerd aan het HBO en in zijn laatste jaar de keuze gemaakt om zicht volledig toe te leggen op het kickboksen. Naast sportman is Hageman zeker ook familieman. Hij is getrouwd met de liefde van zijn leven en samen hebben zij 3 prachtige zonen en 1 dochter.

Hageman is een echte Brabander, hij is gek op voetbal en hoe kan het ook anders dan dat hij staat voor de kampioen van Nederland, uiteraard PSV. Zowel nationale als internationale sterren en sporters willen trainen met Hageman. "The notorious" McGregor heeft Hageman al meerdere malen uitgenodigd om te sparren. McGregor wil de skills zien en ervaren van Hageman. Voor diegene die niet weten wie deze Ierse MMA vechter is, zijn laatste gevecht heeft hem 100 miljoen dollar opgebracht. Naast McGregor traint Hageman zelf ook voetballers zoals Isimat (PSV) en Jeroen Zoet (PSV), internationale topruiters en ga zo maar door. Eenmaal getraind door of met Hageman zorgt ervoor dat je de sport kickboksen op de juiste wijze ervaart en eenmaal begonnen eraan dan is de honger naar meer gestart. Kickboksen fysiek en mentaal de beste versie van jezelf zijn. Hageman gunt het iedereen en wil daarom ook vooral ambassadeur zijn van zijn sport.  

Ziekte....

Artsen in Nederland gaven hem nog zo'n vijf jaar te leven. Maar kickbokser Robbie Hageman (32) gelooft dat hij volledig gaat genezen van zijn hersentumor.
Om geld in te zamelen organiseerde hij afgelopen zaterdagavond zijn eigen afscheidspartij in Eindhoven. Hageman heeft 475.000 euro nodig om zich te kunnen laten behandelen in de Verenigde Staten. Hij heeft een eigen crowdfunding gestart om geld in te zamelen en zit al bijna op twee ton.

Mr Bavaria wil graag zijn steentje bijdragen en wil middels deze ludieke actie om Robbie te helpen; beter te worden! 

"Als ik alle hoeken van de ring moet zien om Robbie uitzicht te geven op een langer leven met zijn kinderen, dan doe ik dat graag. Robbie is een vriendelijke en positief persoon waarvoor ik alleen maar respect kan hebben" Mr BavariaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 950,00
Doel: € 10.000,00
9%