Movement071

Movement071 | Geld inzamelen
 
 
Iedereen verdiend het om te kunnen sporten!

Hallo wij zijn Movement071 en wij doen ons eerste jaar commerciële economie aan de hoge school van Leiden.
Samen met ons hele jaar laag zijn we hard aan het werk om geld in te zamelen voor goede doelen. Ik en mijn groepje zijn allemaal fanatieke sporters en weten hoe fijn en belangrijk het is om te kunnen sporten. Hierdoor hebben wij voor het Dirk Kuyt Foundation gekozen. Het Dirk Kuyt Foundation zorgt ervoor dat kinderen met een handicap kunnen sporten en zo sociale contacten kunnen maken. Dit doen ze door middel van evenementen te organiseren en vervoer te regelen naar sportverenigingen.
De Dirk Kuyt Foundation doet ook niet alleen aan voetbal mocht u dat denken, ze hebben veel meer sporten zoals darten, handbal, hockey, judo, tennis en nog meer!
Zoals ik al zij halen wij geld op voor dit fonds, wij wilden in eerste instantie een viskraam regelen voor 3 oktober, dit is helaas niet gelukt omdat we geen vergunning konden regelen. Wel zijn we druk bezig om bedrijven hockeytraining te gaan geven.
Naast dit idee willen we mensen die ook van sport houden vragen een bijdrage te leveren aan die mooie doel.
Dus als u deze kinderen die graag willen sporten zou willen helpen en daarmee ook nog ons zouden willen helpen. Kunt u hier een donatie achter laten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 192,00
Doel: € 500,00
38%

Deze actie is gesloten.