Motiverende muziekclip voor de kinderen op Sal

Motiverende muziekclip voor de kinderen op Sal | Geld inzamelen
 
 
Geldinzameling voor het maken van een motiverende muziekclip voor de kinderen op Sal

Wij, zes Nederlandse studenten van de Hogeschool Rotterdam, hebben de afgelopen 2,5 maand onderzoek gedaan op het eiland Sal. Hoewel het één van de kinderrechten is om tot je 18e levensjaar naar school te gaan, vallen veel kinderen op het eiland eerder uit. Afgelopen maanden hebben we kinderen geïnterviewd om erachter te komen wat hun motivaties zijn om naar school te gaan of juist om eerder te stoppen. Door het interviewen van volwassenen kwamen we erachter wat er in het verleden voor heeft gezorgd dat zij het onderwijs vroegtijdig verlieten. 

De meeste genoemde oorzaken zijn het gebrek aan persoonlijke aandacht, de kwaliteit van het erg theoretische onderwijs en het gebrek aan doorstudeer mogelijkheden op het eiland. Daarnaast hoorden we dat pesten, geweld en het feit dat meisjes vaak op jonge leeftijd zwanger raken oorzaken zijn waardoor kinderen voor hun 18e verjaardag stoppen met school. 

In de 2,5 maand dat we hier wonen, hebben we op Sal een flink netwerk opgebouwd. Zo hebben we ook de popgroep 'Vadis Crazy' leren kennen. Zij zijn onder andere bekend van het nummer 'Ilha do Sal' en erg beroemd op het eiland. Vooral de kinderen zijn van hen! Muziek maakt mensen vrolijk, motiveert en zorgt voor een laagdrempelige manier voor het bespreken van lastige onderwerpen. Zo kwamen we met het idee om de resultaten van ons onderzoek te verwerken in een te gek nummer, dat we samen met de jongens van 'Vadis Crazy' zullen maken. 

Voor het schrijven van het nummer, het produceren van de muziek en het maken van een eventuele videoclip zijn financiële middelen nodig. Willen jullie ons helpen om dit te gekke nummer te ontwikkelen? Al het geld dat na het bereiken van het streefbedrag nog wordt opgehaald zal ook worden besteedt aan de kinderen op het eiland. We vragen daarom niet om grote donaties, maar vinden het juist leuk als meerdere mensen ons kunnen helpen met een kleine donatie. Namens de kinderen, alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

23 donaties
€ 290,00
Doel: € 200,00
145%

Deze actie is gesloten.