Mother of Peace

Mother of Peace | Geld inzamelen
 
 
Help Mother of Peace in Zuid Afrika, Mother of Peace geeft weeskinderen een veilig thuis!

Hoi ik ben Rosa Voortman,

zestien jaar oud en ik ga naar Zuid-Afrika voor vijf weken. Voor de organisatie ‘Be More’ ga ik als vrijwilliger helpen bij het project ‘Mother of Peace’. Dat is een soort van weeshuis, maar dan in de vorm van gezinnen. Elk gezin bestaat uit zes of zeven kinderen, van nul tot eenentwintig jaar oud.

 In de eerste dagen dat ik daar ben krijg ik een ‘eigen’ huisje toegewezen. Daar ga ik Engelse les geven, helpen op de crèche, de kleintje in bad doen, spelletjes spelen, helpen met huiswerk en nog veel meer.

Maandag zesentwintig juni begin ik met mijn vrijwilligers werk, maar voordat ik daar heen ga wil ik graag nog geld inzamelen voor het project ‘Mother of Peace’. Van tevoren weet ik nog niet waar dit geld aan wordt uitbesteedt; dat komt doordat zij nu nog niet kunnen zeggen wat het hoogst nodig is op dat moment.

Op mijn voorbereidings dag heb ik wel een aantal mogelijkheden gehoord. Een vrijwilliger had geld ingezameld en op het moment dat zij daar aankwam was er een meisje erg ziek. Zij kon van het ingezamelde geld haar operatie betalen, deze donatie was dus echt van levensbelang. Een andere vrijwilliger had ook geld ingezameld, zij had samen met de lokale bevolking ervoor gekozen om het geld te besteden aan een wasmachine. Helaas kon deze wasmachine niet lang van dienst zijn, aangezien ze daar het geld niet hadden om het water te blijven aanvoeren. Mede doordat zij deze ervaring met veel vrijwilligers heeft gedeeld, heeft dat er voor gezorgd dat er goed wordt nagedacht of het geld wel nuttig en vooral duurzaam wordt besteed.

Ik hoop dat ik u met deze informatie een beeld heb kunnen geven waar het gesponsorde geld naartoe gaat. Persoonlijk zorg ik ervoor dat het geld op de juiste plek terecht komt.

 

Groetjes, RosaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 780,00

Deze actie is gesloten.