Mother's Heart Uganda | Geld inzamelen
 
 

Mother's Heart Uganda

Help mee met de bouw van een school voor de kinderen in Bungokho Mutoto in Uganda.

Lieve mensen,

Het jaar 2018 is bijna voorbij. Voor mij is dit een bijzonder jaar geweest. Zoals jullie ondertussen wel gemerkt hebben heeft Mother’s Heart Uganda mijn hart gestolen. En hoewel er via allerlei kanalen al zo vaak gevraagd wordt om een goed doel te steunen en ik mij er dus terdege van bewust ben dat ik echt niet de enige ben die geld vraagt ben ik zo ontzettend blij met jullie donatie’s.

Er is € 3.910 via mijn Doneerpagina binnengekomen en direct via mijn rekening nog eens € 1.700. De verkoop van de tassen en slingers heeft totaal € 1.000 euro opgebracht. En met mijn Rudolph the Raindeer kerstactie heb ik nog eens € 450 opgehaald.

Dat is totaal al € 7.060 euro! Fantastisch!

Van dit bedrag heb ik al € 6.500 overgemaakt en dit is gebruikt om de 2 schoollokalen te bouwen. Er is nu nog € 3.500 nodig voor onder andere ramen, deuren, verf, tafels en stoelen.

Het is nu zomervakantie in Bungokho Mutoto, begin februari 2019 start het nieuwe schooljaar. Het zou natuurlijk geweldig zijn als de school dan klaar is. Ik hoop met jullie steun dit bedrag bij elkaar te krijgen. Dus geef als je iets missen kan voor The Golden Hill Academy de school met de mooiste naam in heel Uganda.

Met warme groet!
Weebale nnyo!

Doneren kan via de doneerknop of rechtstreeks op NL73RABO0365661678 t.n.v. M.Poot. Al het geld komt direct op de plaats van bestemming en wordt in zijn geheel besteed aan de bouw van de school. 

Volg mij op Facebook en YouTube 

Marja Poot
21-12-2018

Kijk voor alle filmpjes die ik gemaakt heb in uganda op mijn YouTube kanaal

Wil je meer weten over mijn verblijf in Uganda. Lees hier het Dagboek van een mzungu in Uganda

Wil je meer zien kijk dan hier in Fotoboek Uganda 

 

  

Laat een reactie achter

89 donaties
€ 5.925,00
Doel: € 10.000,00
59%