More Africa Project Zanzibar

More Africa Project Zanzibar | Geld inzamelen
 
 
Hoi!Ik zamel geld in voor een goed doel, omdat iedereen recht heeft op een mooie toekomst.

Lieve vrienden, kennissen, familie of onbekenden,

Ik ga deze zomer vrijwilligerswerk verrichten voor 6 weken in Africa, waar ik mij voor de volle 100% richt op een project genaamd: More Africa.

Het project is opgezet voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Wegens de beperking kunnen zij geen normaal onderwijs volgen en worden zij verstoten en buitengesloten. Zij hebben weinig kennis om een mooie, leerzame toekomst op te bouwen en kunnen zich met moeite aanpassen in de samenleving.

Tijdens het project wordt er speciaal onderwijs gegeven aan degene die hier behoefte aan hebben. Ook wordt er fysiotherapie uitgeoefend en leren zij te participeren in de samenleving door in het restaurant in de bediening te werken.

Het is een groot project wat nog aan het opstarten is en zeker gaat opbloeien tot iets groots en moois, zodat ieder kind een mooie toekomst kan opbouwen. Iedereen heeft daar recht op..

Ik heb altijd al iets voor een ander willen betekenen en vooral voor degene die het moeilijk hebben in ontwikkelingslanden/gebieden.
Ik zet mij in voor dit project door erheen te reizen en daadwerkelijk een helpende hand te bieden. Help jij ook mee door een klein bedrag te doneren? ☺❤

Hieronder een link van de website om meer te weten te komen over het project. Daarbij een prachtig filmpje over het werk daar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

17 donaties
€ 270,00
Doel: € 300,00
90%

Deze actie is gesloten.