Mooi zoals je bent thuis

Mooi zoals je bent thuis | Geld inzamelen
 
 
Mooi zoals je bent

Hallo mooie mensen,

Wij zijn van stichting Mooi zoals je bent, op zoek naar mensen die ons willen helpen om de volgende grote stap te zetten. Wij hebben voor de stichting een mooie plek gevonden voor ons om nog verder door te kunnen groeien. Op deze mooie plek kunnen wij niet alleen werk voorbereiden en materiaal opslaan, maar ook samenwerkingen met de jongeren aangaan. 

De ruimte waar wij mooie plannen voor hebben is van alle gemakken voorzien. En we weten zeker dat, net als wij, iedereen zich er snel thuis zal voelen. 

Wij willen een woonkamer aanbieden waar iedereen welkom is en kan zijn wie zij zijn. Een veilige omgeving waar jongeren zich kunnen ontwikkelen en hun talent(en) kunnen ontdekken. Wij willen in deze ruimte activiteiten aanbieden aan kleine groepen. Ook willen wij hier stageplekken creëeren.

Daarnaast kan iedereen langskomen om gezellig een kopje thee of limonade te drinken en even te kletsen. Iets wat we soms vergeten in deze drukke tijd! Wij hopen dat iedereen die onze stichting steunt een bijdrage wil doen. Want zoals we altijd zeggen: 'We doen het samen!". Ons streven is om met deze inzamelingsactie een bedrag op te halen, waarmee wij de locatie minimaal een jaar kunnen huren. 

Wil je meer weten over onze stichting?

Kijk dan op onze website: www.mooizoalsjebent.org of volg ons op instagram: @mooizoalsjebentEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 1.452,00
Doel: € 4.000,00
36%

Deze actie is gesloten.