Molen de Ruiten Inzamelingsactie

Molen de Ruiten Inzamelingsactie | Geld inzamelen
 
 

Afgelopen voorjaar is het publicatiebord bij de molen de Ruiten in Slochteren (waar mijn vader de vrijwillig molenaar is) afgebroken en kapot gegaan. Hij is nu op zoek naar een nieuw en weerbestendig exemplaar, maar de kosten hiervan zijn erg hoog. 

Op het publicatiebord wordt allerlei interessante informatie vermeld over de molen en activiteiten, waar bezoekers aan de molen (en de omgeving) regelmatig naar kijken. Het is dus echt een gemis dat deze er niet meer is. Er is geen subsidie waar gebruik van gemaakt kan worden, vandaar deze doneeractie. 

Mocht er nog extra geld ingezameld worden, dan zal dit worden besteed aan de aanschaf van een zitmaaier, omdat het grote grasveld maaien rondom de molen met een normale maaier door lichamelijke klachten steeds moeilijker wordt.

Hopelijk willen jullie deze vrijwillige molenaar helpen en een kleine bijdrage leveren.

Alvast heel veel dank!

Erna Helmantel
09-03-2022

In de stralende zon is het publicatiebord onthuld. Zie de foto op deze pagina.


Erna Helmantel
26-02-2022

Goed nieuws!! Dankzij al jullie donaties hebben we het benodigde bedrag bijeen gekregen. BEDANKT!! Een speciale dank voor de grote schenking die we hebben mogen ontvangen vanuit de dorpskrant van Froombosch (de Ruitentikker).

Vrijdagmiddag 4 maart om 15:00 uur is de feestelijke onthulling van het publicatiebord bij de molen en we willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om bij dit heuglijke moment aanwezig te zijn. 🎈


97 donaties
€ 2.807,00
Doel: € 3.000,00
93%