moeders maaltijd service

moeders maaltijd service | Geld inzamelen
 
 
oudere en dementerende die het niet kunnen betalen en die we toch eten willen geven

Wij bezorgen dagelijks vers gekookte maaltijden bij voorral ouderen en dementerende die steeds langer thuis moeten blijven wonen .

Ook jongeren die niet voor hun zelf kunnen koken door hun handicap of ziekte kunnen zich aan melden natuurlijk.

Wij onderscheiden ons van andere maaltijdservices door dat wij de maaltijden vers koken en warm afleveren bij de mensjes het desnoods op hun eigen servies opscheppen vaak is dat prettiger voor de cliente

Wij hebben een middag en avond ronde zodat de cliente die gewend waren  in de avond te eten ook gewoon in de avond kunnne blijven eten en niet verplicht zijn tussen de middag hun warme maaltijd  op te eten..

Doordat ons gebied nogal uitgestrekt is en we de cliente toch op tijd hun eten willen brengen hebben we twee auto"s rijden.

NU het grootste probleem we hebben behoorlijk wat aanvragen van ouderen die het financieel niet kunnen betalen om 7 dagen per week eten te krijgen het zou natuurlijk fantastisch zijn als we voor deze ouderen wat geld binnen zouden kunnen krijgen zodat we ze evengoed 7 dagen per week kunnen voorzien van een warme  maaltijd ,

W hebben er een   streef datum in gezet omdat we eerst willen kijken of we wat respons krijgen erop maar het blijft natuurlijk altijd een probleem er blijven altijd ouderen bestaan die financieel het niet kunnen dragen echt vreselijk.

Ik probeer zoveel mogelijk om deze mensen toch te helpen maar we redden het gewoon niet meer financieel dus vandaar de doneeractie 

Zelfs gewoon een donatie van vlees vis kip  diepvriesgroentes zou top zijn gewoon simpelweg zorgen dat onze oudjes het goed hebben.

We hopen zo dat het lukt en dat we heel veel mensen blij kunnen makenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.