Moeders die hun kind beschermen

Moeders die hun kind beschermen | Geld inzamelen
 
 
Je kind beschermen wordt afgestraft met dwangsommen

🙏🏻 Graag delen lieve mensen, door zoveel mogelijk mensen & voor zoveel mogelijk mensen.

Voor de moeder die haar kind wil beschermen in Nederland tegen een mishandelaar!

In Juni 2016 ontdekte ik dat ik ongepland zwanger was in een relatie die nauwelijks een relatie te noemen was. We zagen elkaar 1x per week omdat er nooit meer tijd voor mij was. Er waren heel veel rode vlaggen die ik of niet wilde zien of negeerde, zoals dominantie, controle, intimidatie, agressie, verbaal kleineren & altijd grapjes ten koste van mij. Liefde maakt helaas blind en ik negeerde dan ook al die rode vlaggen. Ik ben iemand die altijd het goede van iemand ziet en vooral wil zien, iemand die door het vuur voor iemand gaat als zij van iemand houdt, iemand die misschien teveel accepteert wanneer ze van iemand houdt. Iemand die het mooie plaatje misschien te graag wilde... Ondanks dat het niet gezond & goed was. Tegen beter weten in dus.

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was dacht ik dat alles zichzelf wel zou oplossen en dat hij wel zou veranderen. Heel naïef...

Om een lang verhaal kort te maken, zijn gedrag escaleerde zo enorm dat ik daarom toen ik nog geen drie maanden zwanger was, een abortus overwogen heb omdat ik zo wanhopig was. Dat heb ik niet doorgezet, want het was misschien mijn enige kans op een kindje omdat er PCOS bij mij geconstateerd was. Ik wilde dit kindje zo graag! Maar niet in zo’n situatie. Dat verdient een kindje niet!

Uiteindelijk heb ik tijdens mijn zwangerschap de relatie verbroken om mezelf en mijn ongeboren kindje te beschermen. Dan denk je dat je eindelijk rust hebt, maar dan begint de hel waar ik tot nu toe nog steeds volop in zit.
Mijn dochtertje wordt volgende week 1 jaar. Mijn zwangerschap heeft in het teken gestaan van stress, druk, intimidatie, intens verdriet, onbegrip en dreigementen. Er werd gedreigd dat hij mijn kind zou meenemen en ik werd belachelijk gemaakt omdat ik niet wilde verblijven in een omgeving waar zwaar gerookt werd al 20 jaar lang. Dat de gevaren van meeroken als je zwanger bent al lang bekend zijn werd als belachelijk afgedaan. Ik was belachelijk.

Mijn zwangerschap had de mooiste tijd van mijn leven moeten worden, maar in plaats daarvan moest ik vanaf 5 maanden rusten i.v.m. de harde buiken door de stress die continu aanhielden. Uiteindelijk is mijn dochtertje een maand te vroeg geboren via een keizersnede na een horror bevalling van ruim 56 uur.

Direct daarna begon de druk en de dreigementen van de advocaat van mijn ex. Inmiddels is er PTSS geconstateerd bij mij door de emotionele mishandeling.
Het eerste jaar van mijn dochters leven stond in het teken van dreigementen, intimidatie, deurwaarders omdat ik een gerechtelijk bevel heb genegeerd & wekelijks een passief agressieve ex met aanhang voor de deur.

Het Nederlandse rechtssysteem is van mening dat een mishandelaar, een alcoholist of een drugsverslaafde nog steeds een goede vader kan zijn. Je kind beschermen omdat je weet waar deze man toe in staat is wordt je bijna onmogelijk gemaakt. Je wordt behandeld als een crimineel en dit rechtssysteem dwingt je om je kind in een gevaarlijke situatie te brengen. Je zet je kind ook niet los op de achterbank van een auto in de hoop dat het goed zal gaan. Studies in Amerika hebben uitgewezen dat als je partner je mishandeld emotioneel of fysiek, er meer dan 50% kans is dat dit overgaat naar de kinderen. Het is dus niet een kwestie van misschien, maar een kwestie van wanneer en ik vertik het om russische roulette te laten spelen met mijn kindje omdat een rechtbank of een raad van Kinderbescherming zegt dat het altijd in belang van een kind is om een vader in haar leven te hebben.

Er zijn dingen die vele malen belangrijker zijn dan een biologische vader in het leven van je kind, en dat is een leven in rust, liefde en zonder stress. Een leven zonder oorlog, zonder strijd. Een leven waarin je niet iedere dag in paniek schiet als de deurbel gaat, of het zweet je uitbreekt als er weer een deurwaarders brief of de mat ligt. Een vader rol kan ook vervuld worden door een nieuwe partner waar de veiligheid van je kind 100 % gewaarborgd is, of een dierbare vriend.

In het familierecht zou het belang van het kind voorop staan, maar daar wordt helemaal niet naar gekeken, het gaat om de rechten van de vader. Ik geloof oprecht dat er wraakzuchtige vrouwen in het verleden zijn geweest die zonder aanleiding hun kind/kinderen weghielden bij de vader. En misschien zijn er mensen waaronder mijn ex die denken dat ik ook zo iemand ben, maar geloof me ik heb het geprobeerd. 3 maanden lang heb ik in bijzijn van een derde persoon toegestaan dat hij mijn dochtertje een uurtje zag. Dat uurtje bestond voornamelijk uit mij negeren als de moeder, me kleineren en belachelijk maken, de keuzes die ik maakte voor mijn dochtertje belachelijk maken, dreigementen naar mij toe uitgesproken over de rug van een baby heen. Ik werd uitgelachen, belachelijk gemaakt, bedreigd, ga zo maar door. Mijn dochtertje werd gepest tijdens de bezoeken om reactie van mij uit te lokken. Ik ben bijna onder de druk en spanning bezweken waarna ik de bezoeken volledig stop gezet heb. Hoe kon dit in het belang van mijn dochter zijn!?

Hij heeft mijn leven geprobeerd kapot te maken en ik sta niet toe dat hij dat bij mijn dochter ook zal doen. Hij heeft tegenover me gestaan en gedreigd te krijgen waar hij recht op heeft, kost wat kost, zelfs als dat over de rug van mijn dochtertje zou gaan. Zijn letterlijke woorden waren; Ik maak je kapot. Er is niets wat mij ervan weerhoudt om mijn kind te beschermen, de dwangsommen niet (die ik overigens niet kan betalen) eventuele celstraf of wat mij dan ook te wachten zal staan. Niets is zo sterk als mijn weten dat hij een gevaar in het leven van mijn kind is en niets is zo sterk als mijn drang om haar hiertegen te beschermen. Ik zal alles, maar dan ook ALLES doen om mijn dochtertje te beschermen & te staan voor een rustige, liefdevolle en veilige thuissituatie.

Voor de buitenwereld kan iemand het nog zo goed voor elkaar hebben. Goede baan, goed inkomen, vlotte babbel, mooie woorden, maar geloof me dat niemand kan weten wat er achter een gesloten deur afspeelt. Iemand kan een compleet ander persoon zijn dan jij zou denken.

Intussen staan er 10 dwangsommen open van elk 250 euro per keer. In totaal komt dat met onkosten op ruim 3000 euro zoals jullie hieronder kunnen zien.
Er is al loonbeslag gelegd, maar mijn inkomen is te laag en er moet dus rekening gehouden worden met een beslagvrije voet. Dus wat nu kan gaan volgen is bankbeslag, of beslaglegging van de inboedel. Let wel, haar verwekker is de opdrachtgever voor dit alles. Hoe kan dit in het belang van mijn dochtertje zijn?

Tijdens een nieuwe zitting zijn er weer 10 dwangsommen toegewezen van elk 250 euro, bovenop de rekening die hieronder gepresenteerd staat. Dus de ellende begint komende week weer van voren af aan.

Vanaf nu zal ik alles gaan documenteren. Ik zal gaan starten met een vlog via you-tube en de andere social media om te laten zien hoe het er aan toe gaat hier in Nederland.

Voor alle vrouwen die met mij in een soortgelijke situatie zitten: Als jij met heel je hart en elke vezel in je lichaam wéét dat je je kind moet beschermen tegen een ex-partner, blijf dan net als ik voor je kind staan. Sta voor hun veiligheid, hun rust en hun recht op een stabiele thuissituatie. Laat je niet gek maken, laat je geen angst aanjagen, bezwijk niet onder de druk van dwangsommen, celstraf, en de raad die een mening heeft. Er komt een moment dat je wel gehoord wordt en houd vol! Laat van je horen en neem er geen genoegen mee.

Ik ben het slachtoffer van huiselijk geweld. Als het rechtssysteem de dader omgang geeft, krijg ik dus levenslang. Het systeem werkt hieraan mee en faciliteert de dader. Via mijn kindje zal hij grip blijven houden op mij en kom ik nooit meer van hem los.

We zullen nooit opgeven en blijven vechten voor ons recht & veiligheid.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 135,00

Deze actie is gesloten.