Moeder met 12 kinderen plotseling vader verloren

Moeder met 12 kinderen plotseling vader verloren | Geld inzamelen
 
 
Moeder met 12 kinderen plotseling vader kwijt geraakt laten we deze familie helpen

Het gezin Quaedackers is bekend van het populaire televisieprogramma 'Een Huis Vol'. Nadine en haar man Michel kregen samen 12 kinderen waarvan het jongste kindje net 4 maanden oud is. Michel Quaedackers, echtgenoot van Nadine en vader van de kinderen, is 8 januari plotseling komen te overlijden.

Graag wil ik een mooi bedrag ophalen om de weduwe Nadine Quaedackers bij te staan in deze tijd, zodat zij zich volledig kan richten op het verwerken van het verlies en het zorgen voor haar kinderen. Moeder Nadine staat er immers plotseling alleen voor en er moet veel geregeld worden. Met het geld zou Nadine bijvoorbeeld de uitvaart van Michel kunnen betalen. Ook geeft dit bedrag haar even wat ademruimte en kan het verlies van inkomsten van Michel tijdelijk worden opgevangen. 

Doneer een bedrag naar keuze aan dit gezin, zodat de praktische zaken kunnen worden geregeld en Nadine en haar 12 kinderen zich kunnen richten op de rouwverwerking. Er is natuurlijk geen geld dat het gemis van vader en echtgenoot Michel ooit kan verzachten, maar ik hoop dat de familie Quaedackers op deze manier enigszins wat ontzorgd wordt op financieel gebied.

Ik ken Nadine Quaedackers niet persoonlijk, maar trek me het lot van dit gezin erg aan. Aan het einde van deze actie komt het opgehaalde bedrag volledig terecht bij de familie Quaedackers, die het vervolgens naar eigen inzicht kan besteden.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 45,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.