Moeder en dochter gaan graag eens op vakantie.

Moeder en dochter gaan graag eens op vakantie. | Geld inzamelen
 
 
Help moeder en dochter 6 aan een onvergetelijke vakantie

Mijn naam is Miranda, 33 jaar oud en alleenstaande moeder van een dochtertje van 6 jaar. Door omstandigheden in mijn verleden en het heden is het voor mij nog niet mogelijk geweest om met mijn dochtertje van 6 jaar een weekendje weg te gaan, laat staan op vakantie. Met mijn wekelijkse €50,- leefgeld dat ik van de schuldsanering krijg valt daar moeilijk voor te sparen. 

Nu lijkt het me geweldig om deze zomervakantie met haar een busreis naar Disneyland Parijs te maken. Nu heeft ze er de leeftijd nog voor. En ze is harstikke gek op Minnie Mouse, Elsa & Anna en wellicht nog meer Disney figuren. Het zou een enorm leuk vervroegd verjaardags kadootje zijn en mocht deze actie slagen zal het voor haar een complete verrassing zijn. Ik neem je mee... en waar we belanden zul je vanzelf zien. Het lijkt me geweldig om dat snoetje te zien dan. 


Ze vraagt ook keer op keer aan mij: Mama, wanneer gaan wij een keertje op vakantie? 
En iedere keer weet ik niet goed wat te antwoorden. Als het op eigen houtje moet dan zal het voorlopig niet zijn want mijn schuldhulpverlenings traject is er 1 van drie jaar. En daar zit ik pas vanaf oktober 2016 in en loopt nu sinds kort nu een beetje goed. Maar als ik daar uit ben zal ik ook niet gelijk zoveel hebben om op vakantie te kunnen.

Vandaar deze actie. Heb lang getwijfeld of ik het wel moest doen. Geld vragen aan mensen terwijl je het zelf zo graag wil kunnen doen. Maar dat zelf kunnen doen lukt niet. Inmiddels een jaar of 2 verder, toch besloten om deze stap te zetten. En zo te kijken of ik samen met mijn dochtertje voor het eerst op vakantie kan. 

Voor ieder die doneert: Dank u wel namens mijn dochtertje en mij. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.