MODEL1 Mixxer voor Tom Welling

MODEL1 Mixxer voor Tom Welling | Geld inzamelen
 
 
MODEL1 Mixxer van DJ Tom Welling gestolen op airport voor optreden in Berlijn

Lieve mensen, 

Op 9 december 2018 vertrokken Tom Welling, zijn vriendin Janneke en ik zelf, Gino Pasarella, vanuit Dusseldorf naar Berlijn voor een optreden in de M-bia club. Wij waren alle drie ontzettend verheugd. Ons eerste optreden dusdanig ver van huis, dat we met het viegtuig moesten gaan. 


Onze tickets waren geboekt met de budget airliner Easyjet. Bij Easyjet mag je 1 koffer handbagage meenemen, de rest dient ingecheckt te worden. Tom had vorig jaar na ontzettend hard werken en sparen eindelijk de super speciale mixxer MODEL1 gekocht. Ik weet het nog goed. Hij was zo blij als een kind in een snoepwinkel.

Omdat Tom altijd optreedt met zijn eigen ''set-up'' was er voor hem een extra luggage check-in geboekt. Eenmaal op Dusseldorf aangekomen hebben wij het koffertje ingecheckt, speciaal verpakt met een breekbaar label. 

50 minuten.. 
Na slechts 50 minuten in de lucht te zijn geweest landde wij in Berlijn. Vervolgens zijn we direct naar de baggage belt gelopen. 10 minuten gingen voorbij, nog steeds geen koffer, 20 minuten, 30 minuten en uiteindelijk gaf het scherm van de baggage belt aan gesloten te zijn. Alle baggage zou het vliegtuig uit moeten zijn gekomen.

Wij zijn direct naar de stolen & lost department gegaan. Alle formulieren ingevuld werd ons verteld het koffer ook niet meer in Dusseldorf stond. Hij was zoek.. 


Voor Tom ging zijn eerste flying performance in werelds grootste techno stad niet door. We hebben het hier over een op en top professional welke al 15 jaar met muziek bezig is. Afgestudeerd Bachelor in music met een ongekende liefde voor wat hij doet. Inmiddels zijn we een maand verder en is het koffer met daarin de MODEL1 mixxer nog steeds niet terecht. Inmiddels kunnen wij concluderen dat hij gestolen is. De verzekering verwijst naar de Airliner en inmiddels heeft Easyjet aangegeven niks te vergoeden. 

Tom heeft het hier ontzettend moeilijk mee. Je koopt niet zomaar een nieuwe MODEL1 Mixxer. De prijs bedraagt nog steeds 3500,- 

Via deze actie wil ik een oproep doen om Tom een hart onder de riem te steken zodat hij snel weer kan genieten van wat hij het liefste doet. Mensen een te gekke avond geven d.m.v zijn muziek.  

Elke euro is er een. Laten we ons samen pakken en een medemens in nood te hulp schieten. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 135,00
Doel: € 4.500,00
3%

Deze actie is gesloten.