Mobiele koffiebar

Mobiele koffiebar | Geld inzamelen
 
 
Rijbewijs voor later een mooie mobiele koffiebar

Hallo daar!

Mijn naam is Taco Leeuw. Ik ben 17 jaar.

 

Vanaf mijn 12e ben ik al helemaal into de koffie. Op mijn twaalfde ben ik samen met mijn ouders naar Costa Rica & Panama geweest. Daar zijn we op de koffieplantage geweest van de Kotowa koffie. Ik heb daar vanaf het begin tot aan het einde gezien hoe koffie word gemaakt en hoe het smaakt. Vanaf dat moment dacht ik: Ik wil barista worden. Ik ben al aardig op weg ( zie foto's ). Maar er is nog een lange weg te gaan. 

Je kent het vast wel. Je zit daar lekker op een foodtruckfestival en je hebt zin in koffie. Vaak staat er daar zo'n mooie mobiele koffiebar. Ik hoop via hier mijn droom om ook zo'n mobiele koffiebar te hebben te kunnen vervullen. 

Maar voor zo'n auto heb je natuurlijk ook een rijbewijs nodig. Ook daar ben ik hard voor aan het sparen op het moment. Daarvoor is hulp ook zeker welkom. 

Mijn uiteindelijke doel is om later de mooiste koffiebar te hebben van Overijssel en omstreken. Maar via die mobiele koffiebar wil ik gewoon mijn bekendheid opbouwen en zodat ik straks ergens op een random koffiebar in amsterdam kan zeggen: Hey ken jij Taco's koffie? Ja dat is die vet gave koffie bar uit ergens in overijssel. 

Ik hoop dat ik samen met jullie dit doel kan bereiken en ben jullie nu al enorm dankbaar voor het lezen van mijn droom. 

With caffeined greetz,

TacoEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.