MixMarathonMarathon Voor Sara

MixMarathonMarathon Voor Sara | Geld inzamelen
 
 
Marathon naar 'MixMarathon' voor donaties 'Voor Sara' tbv onderzoek zeldzame spierziekten

🍀 LEVE SARA! (჻◔‿◔჻)

HARDLOPEN VOOR ÈN NAAR EEN GOED DOEL

MIXMARATHON
In het kader van het Amsterdam Dance Event, wordt op vrijdag 20 oktober 2017 de SLAM! MixMarathon LIVE vanuit de Ziggo Dome uitgezonden. In dit wekelijkse radioprogramma van dè nationale dancezender SLAM!, worden 24 uur achtereen de lekkerste 'dj-sets'/'mixen' ten gehore gebracht.
Afgaande op de verhalen van vorig jaar èn de line-up van dit jaar (o.a. W&W, Oliver Heldens, Blasterjaxx en Brennan Heart), belooft het weer een dolle boel te worden in de Ziggo Dome. Daar moet je als fervent danceliefhebber dus bij zijn!

WILD PLAN
"Hoe ga jíj naar de SLAM! MixMarathon? – Je kan natuurlijk een marathon rennen richting de Ziggo Dome..."
Naar aanleiding van dit spotje van Partybussen.nl, is eind augustus bij mij het wilde plan ontstaan om met z'n vieren daadwerkelijk een marathon richting de Ziggo Dome te gaan lopen, euh..., rennen. Want waarom zou je de bus nemen als je ook kunt rennen?!
Voor mij persoonlijk wordt dat wel 'even' een hele uitdaging; ik kan me niet heugen dat ik ooit meer dan 3,5 km heb hardgelopen. Een snelle rekensom leert me dat dat over een aantal weken het drievoudige moet gaan worden (...) Dan heb ik in ieder geval wel een excuus als mijn danspasjes later op de avond niet helemaal uit de verf komen, haha.

DE DEAL
Allemaal leuk en aardig, zo'n zelfbedachte 'MixMarathonMarathon', maar ik ga me natuurlijk niet voor niets in het zweet werken. Niet vóórdat ik op de dansvloer sta althans :)
Binnen 10 minuten nadat ik SLAM! van mijn plannen op de hoogte had gebracht, hing de dienstdoende dj Joost Burger al aan de lijn: SLAM! vond het een vet initiatief en ging zeer zeker bekijken wat ze zou kunnen regelen. Hoe gaaf is dat?!
Half september was de 'MixMarathonMarathonDeal' rond: wij gaan de marathon volbrengen, SLAM! regelt de kaarten voor de aansluitende MixMarathon en wij koppelen een goed doel aan het hele verhaal. Super!!!

GOED DOEL
Wij gaan hardlopen voor Sara. Sara is een vrolijk, pienter meisje van twee, die lijdt aan de zeldzame, ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Dit is een congenitale spierdystrofie die zich met name uit in spierzwakte. Baby’s en kleuters zijn meestal laat met het bereiken van mijlpalen als van de ene zij op de andere rollen, opzitten of lopen. Sommigen zullen deze mijlpalen nooit bereiken. Helaas worden kinderen met MDC1A over het algemeen niet oud.
De ouders van Sara hebben eind 2016 de "Stichting Voor Sara" opgericht om onderzoek naar oorzaken, gevolgen en behandelingen van spierziekten (in het bijzonder MDC1A) te bevorderen. Voor dit onderzoek is geld nodig. Veel geld. Tevens wil de stichting bekendheid geven aan de vele tientallen onbekende, vaak zeer zeldzame spierziekten. Het verhaal van Sara en allerhande achtergrondinformatie is terug te vinden op www.voorsara.nl.
Het besef dat kinderen als Sara op latere leeftijd nooit een evenement of festival zullen gaan bezoeken, maakt me droevig. Ik weet het, er zijn belangrijkere zaken dan feestjes, maar in deze wil ik graag even aansluiten bij de geest van het hele verhaal.
Wij willen als MixMarathon-lopers (en SLAM!) graag een steentje bijdragen aan het realiseren van de doelen van Stichting Voor Sara. Bij deze wil ik iedereen, en in het bijzonder de SLAM!-luisteraars, vragen om een donatie voor Sara te doen!
Sara, we gaan allemaal onze stinkende best voor je doen; je verdient het meid!

PLAN DE CAMPAGNE
Euh..., komt goed :)
[Invulling geven aan 'futiliteiten' als route bepalen, hardloopkleding regelen, sponsoren regelen, douches regelen, begeleiding onderweg, verlof aanvragen, etc, etc. En wellicht nog wat trainen, haha.]

NADERE INFORMATIE
MixMarathonMarathon Voor Sara Facebook Evenement
SLAM! MixMarathon Facebook Evenement
Stichting Voor Sara Facebookpagina
Stichting Voor Sara HomepaginaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

68 donaties
€ 1.280,00
Doel: € 4.220,00
30%

Deze actie is gesloten.