Missiereis Karin

Missiereis Karin | Geld inzamelen
 
 
Help mij met Kingdom Life College op Missiereis te gaan!

Inmiddels zit ik al weer in het tweede jaar van Kingdom Life College, een Bijbelschool waar ik veel leer over God. Ook word ik gecoacht om aanbidding te leiden en in leiderschap te staan. Wat ik leer over God leer ik ook uit te dragen naar mijn omgeving. Zo zijn we vorig jaar op missiereis geweest naar Oekraïne, waar we gehandicapten, wezen, daklozen en vluchtelingen hebben bezocht. We mochten een stukje van Gods liefde aan ze laten zien door eten en kleding te brengen, interesse te tonen in hun verhaal en voor ze te bidden. Dit jaar gaan we weer op missiereis! De bestemming mag ik vanwege de veiligheid helaas niet op internet zetten, maar voel je vrij om het mij persoonlijk te vragen!

Op de missiereis dit jaar zullen we veel verschillende dingen doen. We gaan vluchtelingen en gevangenen bezoeken. We bezoeken gezinnen die zo arm zijn dat ze op een vuilnisbelt moeten wonen. Ook zullen we met de worship-track de muziekteams van kerken ondersteunen, wat een mooie kans is om meteen weer door te geven wat we de afgelopen 2 jaar zelf hebben geleerd. Wat ik hoop is dat we een stukje van Gods liefde voor deze mensen mogen laten zien, waardoor ze nieuwe hoop zullen krijgen. Ik verwacht dat God hele grote dingen gaat doen in deze 2 weken!

Natuurlijk zit er ook een kostenplaatje aan de reis verbonden, 1500 euro, waarvan ik nu nog 560 euro moet. Dit kan ik niet op tijd zelf bij elkaar sparen. Wilt u investeren in mij en in wat ik kan betekenen voor dit land? Dan kunt u mij sponsoren. Alvast ontzettend bedankt! Zonder hulp kan ik dit niet doen.

 

Delen van dit bericht en gebed worden ook enorm op prijs gesteld! :)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 560,00
Doel: € 560,00
100%

Deze actie is gesloten.