Missie India

Missie India | Geld inzamelen
 
 
Help ons de kinderen van het Joy Children Home in Hyderabad, India te ondersteunen!

Sinds medio 2017 ondersteunt stichting Tabernacle Ministries het Joy Children Home in Hyderabad, India. Hier wonen variërend circa 15 tot 30 kinderen in de leeftijd 7 t/m 17 die of geen ouders meer hebben of om de een of andere reden niet meer thuis kunnen wonen. Vaak gaat het om mishandeling, verslaafde ouders, overleden ouders, etc.  In juni 2017 reisde een klein team af naar het kinderhuis om het te bezoeken en om te helpen problemen op te lossen en de situatie te verbeteren. Er zijn geen vaste sponsoren voor de kinderen waardoor het voorzien in voldoende voedsel elke maand weer een nieuwe uitdaging is. Verder zijn  de leefomstandigheden niet om over naar huis te schrijven en wij willen gaan proberen genoeg geld in te zamelen om de kinderen in ieder geval te voorzien van de eerste levensbehoeften en daarnaast hun leefomgeving te verbeteren. Een van onze medewerkers is woonachtig in India op enkele honderden kilometers van Hyderabad zodat wij iets gemakkelijker hulp ter plaatse kunnen bieden, bovendien spreekt hij de taal waardoor communicatie gemakkelijker is. Na het oplossen van de sanitaire problemen, het voorzien in voedsel, kleding, etc. zullen wij bekijken hoe wij deze kinderen verder kunnen helpen om hen een voorspoedige toekomst te kunnen garanderen. Wilt u helpen deze kinderen een beter heden en een toekomst te bieden ? Samen kunnen wij het verschil maken in de levens van deze groep kinderen. Met circa € 500,- kunnen we de eerste stap maken. Na afloop gaan we inventariseren wat er verder nog nodig is en zullen hiervoor een nieuwe doineeractie starten. Bij voorbaat dank.

UPDATE (27 april, 2017) : Inmiddels zijn er al heel wat giften binnengekomen en hebben we nog slechts €375,- nodig om deze actie 100% succesvol te maken. Allen die al gesponsord hebben willen wij bij deze hartelijk danken!

 UPDATE (10 mei, 2017) : Door meevallende inkoopkosten en wat interne giften hebben we het streefbedrag wederom kunnen bijstellen naar beneden tot € 500,-. Op dit moment hebben we nog circa € 340,- nodig om deze actie succesvol te maken!  

UPDATE (12 augustus, 2018): Alhoewel we het doel wat we voor ogen nog niet helemaal bereikt hebben gaan we deze doneeractie binnenkort sluiten. Reden hiervoor is dat we nu ook een doorlopende actie op deze site in het leven hebben geroepen. Het weeshuis heeft meer vaste inkomsten nodig waar wij hard aan werken en elke extra gift is welkom. Daarom geen vast streefbedrag meer maar we gaan voor zoveel mogelijk inkomsten om deze kinderen zo goed mogelijk te helpen. Momenteel is hard nodig; schoolspullen, geld voor voedsel, creeren van zelfvoorziening door aanleggen moestuintjes, etc.Het nieuwe doel vind u onder de naam: Joy Children HomeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 417,00
Doel: € 500,00
83%

Deze actie is gesloten.