Miss Lenara steunt Stiching Haarwensen!

Miss Lenara steunt Stiching Haarwensen! | Geld inzamelen
 
 
Finalist Miss Teen of Limburg Lenara zet zich in voor Stichting Haarwensen!

Hallo!

Ik ben Lenara Schipper, 17 jaar en ik ben finalist van Miss Teen of Limburg. Wij steunen Stichting Haarwensen om acties te organiseren en geld op te halen voor dit doel.

Hier een kort stuk over wat Stichting Haarwensen precies inhoud!

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 98,00

Deze actie is gesloten.