Mirthe At Sea

Mirthe At Sea | Geld inzamelen
 
 
School At Sea is mijn droom, Helpt u mijn droom werkelijkheid te maken?

hoi, ik ben mirthe ik ben 15 jaar oud en ik woon in Almere. Ik zit in 3 HAVO van het Oostvaarders College. Ik zou heel graag mee willen varen met Scool At Sea. School At Sea is een programma dat er op gericht is talenten verder te ontwikkelen bij jongeren. De belangrijkste punten zijn samenwerking, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Hoe mooi zou het zijn als ik dit op jonge leeftijd al mag ervaren! Met school at sea zeil je 6 maanden lang samen met 34 andere leerlingen op een driemaster de Atlantische Oceaan over en weer terug terwijl ik mijn normale schoolprogramma volg. Onderweg zijn er verschillende uitwisselingen met lokale scholen en excursies.

Ik wil graag meedoen aan school at sea om mijzelf te ontwikkelen. Ik wil nieuwe dingen ontdekken en leren. Tijdens de reis zal ik mijn grenzen leren kennen en ze verleggen. Ook hoop ik dat ik veel kan leren van andere leerlingen, en de andere leerlingen van mij.

Na de reis zal ik terug komen als een heel ander persoon. Iemand die zich heeft ontwikkeld en zelfstandiger is. Iemand die veel nieuwe dingen heeft geleerd over andere culturen op de wereld. Iemand die beter kan samenwerken dan ooit!

voor meer informatie of een tegenprestatie kunt u contact met mij opnemen via Mirthe.wierenga@planet.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 100,00
Doel: € 24.000,00
0%

Deze actie is gesloten.