Mindful over de wereld

Mindful over de wereld | Geld inzamelen
 
 
Mindli gunt het iedereen om even te ontsnappen aan de dagelijkse dosis stress.

Help, de koek is op! Herken je dat? Heb je wel eens moeite om jezelf op nummer 1 te zetten? Ik zie om mij heen veel mensen die moeite hebben met het vinden van de juiste balans. We lijden onze drukke of stressvolle levens en vergeten daarbij snel ons eigen gevoel. Ook mij gebeurt dat wel eens. Maar als dat teveel oploopt, ontstaan er grotere fysieke of mentale problemen. Zo hield ik er na een eerste indrukwekkende periode een eetprobleem aan over en na een andere stressvolle tijd angstklachten. Wat er gebeurt is dat we teveel energie weggeven en te weinig voeding tot ons nemen. Dat vind ik zonde. Ik vind dat iedereen het verdient om zichzelf te kunnen zijn en te kunnen doen waar hij of zij blij van wordt. En dat kan! Door tijdig een stap terug te nemen en te leren omgaan met gevoelens.

De Mindli box helpt hierbij. Niet enkel een koekmix. Nee, je wordt volledig geholpen met bijbehorende mindful oefeningen en support. En op het moment dat jij je weer jezelf voelt, kun je ook anderen hierbij ondersteunen. Dat sneeuwbaleffect wil Mindli bereiken. Zodat Mindli in Afrika kan fungeren tegen de honger en in Japan tegen het hoge percentage aan zelfdodingen. Stress is er wereldwijd en in allerlei vormen. Dat maakt voor Mindli niet uit. Mindli is er voor iedereen en dit maatschappelijk doel staat voorop.

Maar om daar te komen zijn nog wat stappen nodig. Om die sneeuwbal te laten doorrollen moeten er continu nieuwe stappen genomen worden in de ontwikkeling van Mindli. Met dit bedrag kan de productie van start gaan. Dus als jij ook iemand een minder stressvol leven gunt, kun jij doneren aan Mindli. En daar zijn wij je nu al dankbaar voor!

Iedereen die doneert krijgt een audio met een ontspanningsoefening cadeau. Bij een donatie vanaf 50 euro krijg je het yoga e-book van Velans cadeau en vanaf 100 euro krijg jij een van de eerste Mindli bakmixen thuisgestuurd. Laat voor het ontvangen van je bedankje je gegevens achter of mail naar veronique@velans.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 365,00
Doel: € 25.000,00
1%