Millenniumloop 2018, the hunger project

Millenniumloop 2018, the hunger project | Geld inzamelen
 
 
Sponser de jonge honden met de Millenniumloop 2018 voor the hunger project!!

Klagen kunnen wij als Nederlanders altijd wel. Is het niet de regen die uit de lucht komt vallen, dan sta je vast wel weer eens in de file of heb je het gevoel dat door de drukte de dagen veel te kort zijn. Echter, ondanks dat Nederlanders overal erg goed over kunnen klagen, is er iets waar we in Nederland in principe niet over mogen en kunnen klagen. ‘Eten en onderwijs!’ Want als je erbij stil staat, hoeven wij jou niet te vertellen hoe goed dat allemaal geregeld is hier in Nederland.

Toch zijn er nog altijd in delen van de wereld mensen die hier wel over mogen klagen. Mensen die echt weten wat honger is en kinderen die niet naar school kunnen i.v.m. het werk om aan eten te komen.

 

En voor ons als jonge honden voelde het in eerste instantie nog zo ver weg en denk je er niet elke dag over na, als je kinderen bij scholen ziet rennen, zelf naar je school/werk gaat en elke avond gewoon weer mag aanschuiven bij het avondeten. Maar als je er dan toch over na gaat denken en je beseft je dat je als tevreden Nederlander, met niets te klagen het verschil mogelijk kan maken, dan wil je dat toch met beide handen aangrijpen? En dat gaan we doen, met onze voeten! We gaan meedoen met de millenniumloop! 100 kilometer rennen met z’n zessen voor het goede doel: ‘the hunger project!’ Een project wat zorgt voor zelfredzaamheid en onafhankelijkheid in gebieden als Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Voor mensen die het echt nodig hebben. Want mensen met honger zijn niet het probleem, ze zijn de oplossing! The hunger project investeert in mensen! Met als doel dat er hopelijk in een paar jaar een einde mag komen aan de honger en armoede in deze landen en dat ieder kind gewoon naar school kan. Want elk mens verdient het toch, net als jij en ik om met een volle buik naar school of werk te mogen gaan. En ze zijn er bijna maar nog niet helemaal! En wij als jonge honden gaan hiervoor strijden op 15 september! Met z’n allen, voor anderen! Als jij nou ook geïnspireerd bent geraakt voor dit project en je ook wilt strijden, net als ons voor een betere wereld, doneer dan nu! En kom kijken op 15 September!

 

En om nog meer te weten te komen over the hunger project, want ja er valt nog zoveel meer over te leren, lees dan verder op http://thehungerproject.nl

 

Daarnaast is aanmoediging ook altijd prettig en is de route is te vinden op http://millenniumloop.nl/ millenniumloop/default.aspxEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.