Milan van der Veen, Racer in de maak!

Milan van der Veen, Racer in de maak! | Geld inzamelen
 
 
Wilt u mij helpen de TOP te bereiken??

Hoi, mijn naam is Milan. Ik ben 13 jaar, ik woon in Drachten samen met mijn vader, moeder en 2 zusjes van 9 jaar. Sinds mijn geboorte heb ik al iets met racen en snelheid gehad. Toen ik mijn eerste eerste stapjes maakte was ik al snel aan het rennen en toen ik eenmaal kon fietsen was ik niet meer te stoppen. Ik was 9 jaar toen mijn ouders mij eindelijk oud genoeg vonden om te gaan karten. Ik vond dit helemaal te gek!

Na 2 jaar ontdekte ik het motorracen en na mijn eerste les vond ik dit nog gaver dan karten! Ik ben toen gaan trainen bij de Race-kids. Ik heb daar ook mijn eigen minibike! Ik rij nu al 2 jaar op een Minibike en vind racen nog steeds het gaafste wat er is. Ik rij nu in het NK Junior B en sta momenteel 5de in het klassement.

Ik hoop volgend jaar te kunnen overstappen op een grotere motor (KTM 125cc schakel motor) en dan wil ik heel graag meedoen aan het NK open 125cc. Voor deze stap kan ik alle hulp gebruiken en daarom vraag ik u om mij te helpen door een donatie te doen.

Ik wil heel graag doorgaan met racen om mijn droom uit te laten komen: een MotoGP coureur worden! Dus wilt u mij helpen deze toekomst een vliegende start te geven? 2

Ik heb ook mijn eigen website: www.milanvanderveen.nl. Daar kunt u nog meer over mij te weten komen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.