Mila4Assessor

Mila4Assessor | Geld inzamelen
 
 
Mila voor Assessor!

Hey!

Zoals jullie misschien al weten, stel ik me dit jaar verkiesbaar voor de bond, de RGB. Hierbij heb je verschillende functies en ik ga voor assessor! Dit houdt in dat je posters maakt voor alle feesten en evenementen en dat je DÉ RGB-pas en trui mag ontwerpen. Deze functie past goed bij mij omdat ik graag bezig ben met mode en kunst en tekenen.

Ik ben erg creatief en sociaal en naast mijn reguliere vakken en schoolwerk zet ik me graag en enthousiast in voor school en mijn medeleerlingen; zo ben ik hulpmentor, heb ik tekenen in mijn pakket, doe ik mee aan het schooltoneel, geef ik binnenkort kweekvijver, heb ik meegeholpen op open dagen en schrijf ik artikelen voor de Tolle.

Buiten school houd ik me ook graag bezig met kunst en cultuur, wat mij relevant lijkt voor een assessor, en ben ik altijd in voor creatieve projecten.

Wat mij in de functie van assessor aanspreekt is dus zowel het creatieve als sociale aspect. Het lijkt me fijn voor duidelijke, maar vooral leuke en super toffe posters te kunnen zorgen, ditzelfde geldt voor de bondspassen. Aangezien ik graag met creativiteit en mode bezig ben wil ik vooral graag aan de slag met het ontwerpen van de bondstruien die iedereen wil hebben.

 

Maar om dit allemaal te mogen en kunnen doen moet ik uiteraard wel assessor worden, ik heb 3 goede tegenkandidaten dus dat kan nog wel eens lastig worden. ;)

Dus, heb ik jullie hulp nodig! Ik zou het erg fijn vinden als jullie mij helpen door een bijdrage aan deze actie te leveren, hoe klein of groot die dan ook mag zijn!

Mochten jullie nog vragen hebben of willen jullie iets laten weten / heb je ideeën die echt te tof zijn om niet te delen? Dan kun je me bereiken op mijn insta-account speciaal voor deze campagne, @mila4assessor, of op mijn eigen account @ohlala.mila.

Liefs en alvast harstikke bedankt,

Mila, hopelijk jullie nieuwe assessor ;)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 300,00
10%

Deze actie is gesloten.