Mijn weg naar Nepal

Mijn weg naar Nepal | Geld inzamelen
 
 
Unieke reis naar Nepal met Nepalese weeskinderen.

Hallo Allemaal,

Ik ben Anouk Broekers. Ik volg momenteel de opleiding Maatschappelijke Zorg (Niveau 3) en zit in mijn laatste jaar. In april volgend jaar krijg ik de kans vanuit de opleiding om een unieke reis naar Nepal te maken met Mountain child care. 

Wat is Mountain Child Care?

Mountain Child Care is een organisatie die zich inzet voor straat- en weesjongeren in Nepal. Zij gaan uit van het bijzondere talent dat iedereen met zich mee draagt en zij bieden hun straat- weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan om dit talent op te sporen en aan te wakkeren.

Waarom hebben deze jongeren hulp nodig?

Het leven voor deze jongeren is zwaar. Omdat deze jongeren geen familie meer hebben om op terug te vallen en zelf ook niet over financiële middelen beschikken, is het lastig om hun hoofd boven water te houden.

Hoe helpt Mountain Child Care?

Mountain Child Care wil ze hierbij helpen. Hiervoor nemen ze deze jongeren mee op een 6 daagse Quest trek dwars door de Himalaya. Tijdens deze trek gaan de jongeren opzoek naar hun talenten en krijgen de jongeren een beter zicht op hoe ze zelf hun toekomst vorm kunnen geven en een succes van hun leven kunnen maken.

Wat is mijn rol in dit programma?

Ik zal deze Quest trek met deze jongeren meelopen om ze te inspireren naar een goede toekomst. Natuurlijk zal dit voor mijzelf ook een ervaring zijn om nooit meer te vergeten!

Hoe gaat het verder na deze Quest trek?

Na deze trek is het voor de Nederlandse studenten afgelopen, maar het traject voor de Nepalese jongeren loopt het door. Ze krijgen een persoonlijk coaching traject dat 1 tot 3 jaar zal duren. Dit traject wordt volledig betaald door de sponsorgelden die de Nederlandse studenten met zich meenemen.

Waar heb ik u voor nodig?

U kunt met uw sponsoring het verschil maken!

Ik wil u daarom vragen of u mij wilt sponsoren. En het leven van een van deze nepalese weesjongeren een toekomst te geven.

Het is de bedoeling dat wij, studenten, zelf onze reis financieren en ook zelf geld inzamelen om projecten voor Nepalese wees jongeren te ondersteunen. Het geld bedrag dat we moeten inzamelen is €3000 euro per persoon. Met dit bedrag betalen wij onze reis, vliegticket en zorgen wij voor een coaching traject voor deze jongeren.

http://www.mountainchildcare.org/

 

Ik hoop dat u mij steunt in mijn reis naar Nepal.

 

Alvast bedankt!

Groetjes Anouk BroekersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 650,00
Doel: € 3.000,00
21%

Deze actie is gesloten.