Mijn vrouw of het verzorgingshuis

Mijn vrouw of het verzorgingshuis | Geld inzamelen
 
 
Laat mijn vrouw niet teruggaan naar Venezuela, want dan moet ik naar een verzorgingshuis.

In 2015 is er bij mij COPD geconstateerd, het vele roken en leven onder de dalende vliegtuigen hebben zijn tol geëist.

In oktober 2016 kwam mijn vrouw van Venezuela over naar Nederland, de bedoeling was dat ze half december weer terug zou keren om kerst met haar kinderen te vieren, maar gedurende eind november begin december ging mijn gezondheid sterk achteruit en dat resulteerde zelf op 2 januari 2017 dat ik met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis, een dubbele longontsteking was daar de oorzaak van.

Ik kon geen 10 meter meer lopen en mijn vrouw moest mij rondrijden in een rolstoel, douchen aankleden niks kon ik meer en kan ik nog steeds niet.

Ik diende bij de IND een verzoek in of mijn vrouw, op basis van gezinshereniging en ondersteuning, in Nederland kon blijven.

Iedereen kent de situatie in Venezuela er is geen eten, geen medicijnen en het is levens gevaarlijk voor buitenlanders.

De IND wees het verzoek af verplichte mijn vrouw het inburgeringexamen in Venezuela te doen en er was de mogelijkheid daartegen in beroep te gaan.

Het beroep wordt gedaan tegen de IND en onderzocht door de IND, dus men kan van te voren weten wat de uitslag zal zijn.

Ook de rechter was van mening dat ik gerust naar Venezuela kon gaan gedurende de periode dat mijn vrouw haar examen haalt. Er zijn daar volgens hen wel medicijnen, volgens de UN niet.

Daar staat normaal 3 maanden voor, maar de praktijk wijst uit dat het wel tot 2 jaar kan oplopen. Ik kon haar natuurlijk nooit terug laten gaan en via youtube kwamen we in contact met een advocate in Spanje die garandeerde dat zijl de verblijfsvergunning voor Spanje kon krijgen.

Deze email komt uit Spanje 25 januari 2019  krijgt mijn vrouw haar verblijfsvergunning in Spanje, maar dan zijn we er nog niet, want dan mag ze slechts 3 maanden in Nederland blijven en moet dan weer terugkeren naar Spanje. Ze mag niet werken en ik kan haar niet inschrijven in Nederland.

Ik ben nu, als geboren Nederlander, verplicht om in Spanje te gaan wonen om voor een paar jaar nog een gezellig en gelukkig leven te kunnen hebben.

Maar om alles over te brengen naar Spanje heb ik geld nodig en iets huren etc. dat gaat niet voor niks.

Het hoeft niet dat er alleen maar geld wordt gestort, ik heb een boek geschreven “ DE WITTE ROUTE” te koop via internet, bol.com etc.

Als ik 1000 boeken verkoop heb ik zo’n 5000 euro bij elkaar, dat is al een aardig beginnetje.

 

Denise en Fred van EgerenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 8.000,00
0%

Deze actie is gesloten.