Mijn vrijwilligerswerk op Lesbos team 180

Mijn vrijwilligerswerk op Lesbos team 180 | Geld inzamelen
 
 
Geld inzamelen voor Because We Carry

Lieve vrienden & collega's,

Van 24 tm 31 maart ga ik naar Lesbos om voor de stichting 'Because We Carry' vrijwilligerswerk te verrichten op het vluchtelingenkamp Kara Tepe. Deze stichting helpt ouders en kinderen die gevlucht zijn voor oorlog, bedreigingen of een natuurramp.

Met 6 andere vrijwilligers zal ik deze week mij inzetten om ontbijt te maken en uit te delen, de kleinste kinderen te begeleiden in het Laugh & Learn kids program en hun vaders, moeders, grote broers en zussen weer in hun kracht te zetten door verschillende activiteiten te begeleiden.

Ons team gaat doen wat nodig is om hun dagen wat lichter te maken. Alles wat maar kan, alles wat maar nodig is, met name gericht op de kinderen.

Wil jij ons helpen?

Iedere euro die jij doneert geeft letterlijk iemand zijn ontbijt die week, maar er wordt nog veel meer door deze organisatie gedaan! Zelfs het kleinste bedrag maakt een groot verschil daar. Jouw hulp wordt erg gewaardeerd💗

Liefs Alexandra

Ps Na mijn verblijf op Lesbos zal ik al mijn ervaringen met jullie delen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 1.130,00
Doel: € 1.500,00
75%

Deze actie is gesloten.