Mijn vaders laatste wens

Mijn vaders laatste wens | Geld inzamelen
 
 
Mijn vader is ernstig ziek en heeft nog 1 laatste wens!!!!!!

Update:

Wij willen iedereen bedanken mijn vaders laaste wens is helaas niet meer mogelijk.😢

Hij is namelijk donderdag 19 april 2018 overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker. 

Toch bedankt voor jullie gulle donaties.

Groetjes Angelique Offerman en familie 

 

Dag allemaal,

Ik zal me even netjes voorstellen.

Ik ben Angelique Offerman, Dochter van Hans Offerman voor wie ik deze actie opzet.

Mijn vader is ziek, ernstig ziek.

Voordat ik jullie alles over de ziekte vertel, wil ik je jullie eerst wat over mijn vader vertellen, zodat jullie ook een beetje weten voor wie ik nou jullie hulp zo hard nodig heb.

Hans Offerman geboren 01-10-1954 dat is waar het leven van mijn vader begon.Na een moeilijke en zware jeugd heeft mijn vader mijn moeder ontmoet. Samen 3 kinderen gekregen waarvan 1 kindje vroegtijdig is overleden. Na heel wat moeilijke jaren hebben mijn ouders na 33 jaar huwelijk besloten om ieder hun eigen weg te gaan. mijn vader leerde al snel zijn huidige vrouw Angie kennen die ook al het nodige heeft meegemaakt. Samen er toch weer voor gekozen om in het huwelijks bootje te stappen. mijn vader beloofde Angie haar nooit meer alleen te laten. Nu een aantal jaren later is mijn vader ernstig ziek. De dag dat we te horen kregen dat het niet goed was, was 2 okt. 2017 maar de artsen konden nog niet precies zeggen wat het nou eigenlijk was. Ik kan het me nog goed herrinneren. ik had me vader beloofd te bellen. dus dat deed ik dan ook.

De telefoon gaat over Tuut Tuut Tuut Tuut Tuut Tuut ...........Hans  hoor ik mijn vader zeggen.  Dag papa met mij .....Hoe is het gegaan? Me vader: Slecht meissie er zit vocht achter me longen en er is een verhoogde activiteit gevonden achter me linker long. Daar zat ik dan op de bank te proberen om niet te huilen. Ik: En nu? vroeg ik me vader..........me Vader: 17 okt. 2017 gaan ze een punktie nemen om te kijken of het kwaad aardig is. Maar meissie het is gewoon een ontsteking alles komt wel weer goed. zoniet zien we dat dan wel weer. Ik: Papa stop je nu wel met roken?........ Me vader: Ach meissie ik stop met roken en dan word ik nog wel 100 maak je geen zorgen.

Dit telefoon gesprek zal ik nooit meer vergeten.

Na een lang halen en trekken in het ziekenhuis met wat me vader nou eigenlijk heeft. Is dan toch de diagnose longkaker eruit gekomen. 9 feb. 2018 heeft mijn vader dat te horen gekregen. deze week zal ook de bestraling starten. Wij hopen natuurlijk dat het me vader beter zal maken.

Ik zal jullie nu mijn vaders wens uitleggen:

Mijn vader heeft een hele lieve vrouw zij is van Filipijnse afkomst, Ze hebben samen heel wat mooie momenten daar meegemaakt. mijn vader was druk met het plannen om met zijn pensioen voorgoed naar het thuisland van zijn vrouw Angie te gaan. 

Mijn vader is altijd een hard werkend man geweest maar door deze ziekte kan mijn vader helaas niet meer werken omdat hij heel hard achteruit gaat. waardoor mijn vader zijn droom niet kan versnellen om zo spoedig mogelijk mer zijn vrouw naar de Filipijnen kan gaan. de afgelopen 2 jaar zijn alle spaar centjes opgegaan aan de levensmiddelen die hij nodig heeft. Het inkomen van mijn vader is een heel eind omlaag gegaan omdat hij nu een wia uitkering krijgt dat is na veel halen en trekken toch goed gekomen nu is het zo dat het inkomen van mijn vader net zo hoog is als de vastelasten. Dus jullie begrijpen dat er dan geen ruimte is om te sparen. Nu probeer ik bij te springen waar het kan. Maar me vader naar de Filipijnen sturen kan ik me helaas ook niet veroorloven. Zelf heeft mijn vader al zijn spullen te koop gezet om zo te proberen het een en ander bij elkaar te krijgen maar u begrijpt dat in deze situatie dat niet ideaal is.

Daarom mijn vraag wie kan mijn helpen om mijn vader en zijn vrouw hun laaste wens waar te maken zodat zij samen nog van elkaar kunnen genieten op de Filipijnen.

UIteraad blijf ik jullie op de hoogte houden van hoe de situatie zich ver ontwikkeld.

groetjes Angelique Offerman een gebroken dochter

  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 350,00
Doel: € 45.000,00
0%

Deze actie is gesloten.