Mijn reis naar Nepal!

Mijn reis naar Nepal! | Geld inzamelen
 
 
Het verwezenlijken van mooie doelen!

Hoi,

Mijn naam is Kelsey van Loenen, 19 jaar en ik studeer Maatschappelijke Zorg. Vanuit de opleiding heb ik de kans gekregen om in april 2019 naar Nepal te gaan. Tijdens dit traject ga ik samen met Nepalese weesjongeren een Questtrek lopen. Dit traject is ook bedoelt zodat de Nepalese weesjongeren hun (persoonlijke) toekomst kunnnen ontwikkelen. Daarnaast is mijn eigen doel om mij op persoonlijk vlak te ontwikkelen. 

extra informatie over dit traject:

Als jongere zonder ouders volwassen worden in Nepal. Hoe houd je dan je hoofd boven water? Geen familie of kindertehuis meer om op terug te vallen, geen sociaal vangnet, én ook nog eens geen financiële middelen.

Om deze jongeren in Nepal zicht op een goede toekomst te geven, biedt Mountain Child Care ze een persoonlijk leiderschapsprogramma aan van een jaar. Dit programma bestaat uit een 6-daagse trekking door de Himalaya, de QuestTrek en het na-traject.

Een questrek is een zesdaagse trektocht in de Himalayas. Nederlandse en Nepalese jongeren gaan wandelend op zoek naar hun eigen talent. Dat doen ze samen met een deskundige staf. Iedereen draagt een eigen rugzak en formuleert een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Hopelijk heb ik jullie zo voldoende informatie gegeven.

Het is bijna zover dat ik naar Nepal ga. Om de laatste 300 euro bij elkaar te krijgen heb ik jullie hulp nodig! 

Zouden jullie mij willen steunen zodat ik mijn doel kan bereiken? 

Elke donatie is welkom! 

Bij voorbaat dank! 

 

Liefs KelseyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 300,00
10%

Deze actie is gesloten.