Mijn Persoonlijke Ontwikkeling

Mijn Persoonlijke Ontwikkeling | Geld inzamelen
 
 
Mijn Persoonlijke Ontwikkeling

 

Lieve Allemaal,

In het weekend van 9/10/11 februari heb ik een super intensieve en mooie training gedaan die me zoveel inzichten heeft gegeven ...

Na een super heftig jaar waarin ik mijn leven helemaal opnieuw moest inrichten en opnieuw moest uitvinden, voelt dit als weer een eerste stap in persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, en veel belangrijker nog... in weer echt voelen, voelen wat ik echt wil ...en een connectie maken met mijn hart in plaats van met mijn hoofd. En nu wil ik zo graag verder met deze persoonlijke ontwikkeling. Voor mezelf en voor Julia en Daan. Niet een standaard goed doel maar wel een diepe hartenwens  💗.

Door mijn persoonlijke omstandigheden heb ik het geld nu helaas niet. 1 van de allermoeilijkste dingen vind ik hulp vragen, want: ‘ik moet het allemaal zelf kunnen’. Maar de drang en wens om deze vervolgstap te nemen is zo groot dat ik voor deze keer om hulp vraag ... ondanks dat ik dat enorm spannend en moeilijk vind!

Elke bijdrage brengt mij dichter bij mijn doel ... 💗
Als je me wil helpen, heel graag! (Maar voel je vooral zeker niet verplicht)!

En graag wil ik ook een tegenprestatie bieden: sollicitatietraining, meekijken naar je cv, oppassen, of iets waar je hulp bij kan gebruiken!

Dit is de link naar de training die ik wil volgen:

http://www.venwoude.nl/trainingen_excellent_level2.htmEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 540,00
Doel: € 1.775,00
30%

Deze actie is gesloten.