Mijn ouders zijn WhatsApp fraude slachtoffers

Mijn ouders zijn WhatsApp fraude slachtoffers | Geld inzamelen
 
 
Mijn ouders zijn slachtoffer geworden van WhatsApp fraude

Mijn ouders zijn slachtoffer geworden van WhatsApp fraude en verloren hierdoor 1.800 euro. Vele mensen zijn op de hoogte van de WhatsApp fraude en trappen hier gelukkig niet in. Helaas hadden mijn ouders toevallig geen weet van deze specifieke fraude vorm en zijn ze er zo ingetuimeld. Denkende dat ze mijn tante uit financiele problemen hielpen hebben ze in totaal 1.800 euro overgemaakt. Echter bleek mijn tante dit niet te zijn. Op het moment dat ze hier achter kwamen was het geld al niet meer te traceren door de bank. Aangifte bij de politie is gedaan, maar helaas krijg je via geen enkele verzekering of fonds je verloren geld terug. 
Het verlies van hun 1.800 euro hakt er natuurlijk flink in. Het gaat mij aan mijn hart dat mijn ouders dit geld verloren zijn, ze hebben er nauurlijk kei hard voor gewerkt en gespaard.

Helaas kan ik ze in mijn eentje dit geld niet teruggeven, maar wellicht kunnen we met zijn allen een poging doen om hun een mooi bedrag te verzamelen. Het lijkt mij prachtig cadeau om op moederdag mijn moeder(en vader) het bij elkaar gehaalde bedrag te overhandigen.

Omdat ik dit niet zelf op social media kan delen (dan zien mijn ouders dit en is het geen verrassing meer voor ze) vraag ik jullie dit astublieft te delen in uw kringen.

Onwijs bedankt!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 1.800,00
0%

Deze actie is gesloten.