Mijn Mislukte Droom

Mijn Mislukte Droom | Geld inzamelen
 
 
is mij droom Gegunt ?

Hallo ik ben Mike en Vanaf jongs af aan ben ik een dromer en ik heb dan ook altijd veel grote en spannende ideeën gehad. Ik ben ook echt een doener, en voer mijn ideeën (bijna) altijd uit. Zo ook met dit idee.

Mijn passie voor reizen begon zich echt te vormen toen ik de eerste keer met mijn ouders mee op vakantie mocht.!
Ik voelde vrijheid vrijheid van doen en laten wat je allemaal het hele jaar op zit te wachten om het nou eindelijk te doen :) je kent het vast wel.

Nu aantal jaar later ben ik nu ( 27) toen 11

Ik en mijn ( ex ) vriendin Wilde vorig jaar een wereldreis maken.
Ik wou er snel bijzijn omdat ik nog jong ben en omdat wij dat wilden doen voordat wij kinderen kregen, een wereldreis hebben gemaakt :)

Ik heb 6 jaar lang Gespaard en bezuinigd ( om te sparen ) en gewacht op dat ene moment dat het zover was om op wereldreis te gaan.
het was bijna zover totdat.
Ik een ongeluk kreeg met de auto gelukkig niet 1tje waarbij ik verwondingen had gelukkig :)
Maar wel dat de auto moest betaald worden van het geld wat ik gespaard had ( anders kon ik niet naar mijn werk ) daarnaast ging plots mijn (ex) vriendin bij mij weg omdat ze mij niet meer leuk genoeg vondt en niet meer zag zitten ..de rekeningen stapelde op en mijn vakantie geld was van 6 jaar tijd in een korte periode verdwenen.
En hoe meer ik er over nadacht hoe meer het mij brak. Ik had gefaald en het voelde als een mislukking. Waar je 6 jaar lang toe werkt, waar je op voorbereiden, dat was bij mij niet meer van toepassing. Ik viel in een diep dal, en heb mij echt
zo rot gevoeld hierover. Mijn wereld stortte in elkaar.

Met deze weg probeer ik alsnog Mijn Droom uit te laten komen als het mij gegunt is.
En ik zou jullie super dankbaar ervoor zijn.!
Ik zou een vlog maken en een website waar ik al mijn videos zou posten om te laten zien dat mijn droom uitkomt! en natuurlijk altijd dankbaar ervoor zijn!

Groetjes MikeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 11,00
Doel: € 8.000,00
0%

Deze actie is gesloten.